29 perces videó: Visual Composer: Page Builder for WordPress

Mi indokolja azt, hogy egy bővítményt eddig 60 762 alkalommal vásároltak meg, egyenként 28$-ért? Ez 279,91 Ft-os mai MNB árfolyammal számolva: 60762 x 28 x 279,91 = 476 220 960 Ft-os bevétel!

visual-composer

Mitől lesz valami ennyire népszerű?
Röviden: attól, hogy nagyon jó, és ezt bizonyítja az is, hogy több mint félmillió WordPress weboldal használja!

Mire jó ez a bővítmény?
A használatával könnyedén felépíthetünk egy-egy bonyolultabb elrendezésű, funkcionalitásban gazdagabb weboldalt/aloldalakat. Míg a hagyományos WordPress szerkesztőfelület függőlegesen „gondolkozik”, és amit szerkesztünk, az egymás alatt jelenik meg, addig a PageBuilderrel épített oldalaknak két dimenziója van: sor(ok) és oszlop(ok).

Először mindig létre kell hozni egy sort, majd azt lehet „oszlopozni”. Egy példa, hogyan néz ki weboldalon és az admin felületen ugyanaz:

Ilyen a weboldalon

És ilyen a szerkesztőfelületen:

pagebuilder2

Látható, hogy a „oszlopozás” mellett különféle elemekből van összerakva a 3 oszlop. Számtalan építőkockából lehet választani, hogy az éppen aktuálisan szerkesztett oszlopban/sorban mi jelenjen meg:

pagebuilder3

A közelmúltban bemutatott The7 kinézet is ezt használja, ezért is annyira népszerű az a kinézet a webmesterek, és a felhasználók körében is!

Egy közel félórás videós bemutató erről a nagyszerű bővítményről:


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“29 perces videó: Visual Composer: Page Builder for WordPress” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.