Igényes ártáblázat készítése szolgáltatások összehasonlításával

Találtam egy remek bővítményt, amellyel a következő képen látotthoz hasonló modern és igényes árösszehasonlító táblázatot lehet létrehozni, természetesen pillanatok alatt!

Mikor lehet hasznos?
Ha többféle terméked, csomagod, szolgáltatásod van, és ezeket szeretnéd jól látható módon összehasonlítani, illetve ha szeretnél egyet kiemelni, mint a legjobb vétel megtestesítőjét.

A táblázatot generáló WordPress bővítmény neve: Pricing Table (a nevére kattintva lehet letölteni).

Használata roppant egyszerű:

  • Telepíteni, majd aktiválni kell.
  • Az admin felületen megjelenő „Pricing Table” => „Add New” menüpontra kell kattintani az új táblázat létrehozásához. A következő képen láthatod, hogy hol mit lehet csinálni:

A képen számokkal megjelölt helyek magyarázata:

  1. Új csomag (oszlop) hozzáadása.
  2. Csomag törlése.
  3. Csomag kiemelése (ahogy a legfelső képen a PROFI tagság ki van emelve).
  4. A megrendelő gomb URL-je.
  5. A megrendelő gomb szövege.
  6. Új sor hozzáadása. Pl.: Jár-e a csomaghoz telefonos segítség? Utána csomagonként meg lehet adni a választ, így összehasonlítható válnak a csomagok a telefonos segítség hozzáférhetősége szempontjából is.
  7. Sor törlése.

Elkészült ártáblázat beszúrása a weboldalra:

A táblázat megszerkesztése után a Közzététel gombra kell kattintani. Ugyanúgy, mintha egy oldalt vagy bejegyzést hoztál volna létre.

Ezután át kell menni a „Pricing Table” => „All Pricing Tables” menüpontra, és a beszúrandó táblázat sorában – az „Embed Code” oszlopban található kódot kell beszúrni arra az oldalra, vagy abba a bejegyzésbe, ahol az elkészített táblázatot meg szeretnéd jeleníteni!

Természetesen az angol szövegeket a bővítményt alkotó fájlokban ki kell keresni, és le kell fordítani magyarra!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Igényes ártáblázat készítése szolgáltatások összehasonlításával” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Üdv!

    Elnézést, hogy ide írok, de egy komoly problémába ütköztem, és nem találom rá a megoldást.

    A gondom lényege, hogy azt szeretném megoldani, hogy egy olyan statikus oldal legyen a kezdőlapom, mely a menüben nincsen listázva!

    Addig eljutottam, hogy kitöröltem a HOME-oldalt, nem jelenik meg, átraktam a statikus oldalra is, a kezdolap nevű oldalamat.

    Az akicó oka az lenne, hogy ezen az oldalon csak 3-4 kép lenne feltöltve meg egy bemutatkozó pár soros szöveg, így nincsnen szükség arra, hogy a látogató vissza tudjon ide navigálni! Szóval egy ilyen kis „köszöntő” oldalt kellene összehozni!

    Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni!

    Köszönöm!

  2. Sajnos nem kaptam meg az e-mail-t, mert elgépeltem az e-mail címemet. Nagyon megköszönném, ha mégegyszer újra tudnád küldeni a javított címre!

    Köszönöm!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.