Keresőoptimalizálás, SEO alapok

A következő, Google által kiadott 32 oldalas pdf átolvasása után elmondhatod magadról, hogy már ismered a keresőoptimalizálás legalapvetőbb fogásait, illetve látni fogod, hogy merre kell elindulnod a weboldaladdal, hogy előkelőbb helyet érjen el a Google keresőben.

Különösen érdemes megfontolni a bevezetőben leírtakat:
„A keresőmotor-optimalizálás sok esetben csak a webhely bizonyos részeinek kisebb változtatásairól szól. Önmagukban nézve ezek a változtatások nem tűnnek jelentős fejlődésnek, azonban amikor más optimalizálási lépésekkel kombináljuk őket, már észrevehető eredményt hoznak a felhasználói élmény és az összetett keresési találatok rangsorolási eredményeiben. Ön valószínűleg már ismer számos témakört, amely a jelen útmutatóban ismertetésre kerül, mivel azok számos weboldal alapvető elemei, de lehet, hogy még nem sikerült kihozni a maximumot ezekből a technikákból.”

Google SEO Starter Guide letöltés (jobb egérgomb, mentés másként)

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Keresőoptimalizálás, SEO alapok” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Igen, arra nagyon jó, hogy kialakuljon egy összkép a fejben, és egyben lehessen látni a legfontosabb lépéseket. De akár új oldal létrehozásánál is lehet hasznosítani, mint ellenőrzőlistát!

  2. A PDF remek, én magam is rengeteg hasznos tanácsot találtam benne, még ha azért a nagy részével tisztában is voltam már. Mindenképpen érdemes átolvasni, nem egy egetrengető mennyiség.

  3. A bejegyzésed legérdekesebb eleme a pdf-ppt-viewer plugin!
    Nagyon tetszik!
    Tőled még akkor is lehet tanulni, ha nem tanítasz!

  4. Nem akartam nagyképű lenni. 🙂 Azért olvastam abban is dolgokat, de a pdf olvasó mégiscsak nagyobb poén volt.

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.