Olvasói kedvenc bővítmények

Az előző cikksorozatom 2. részéhez érkezett egy hozzászólás, amelyben a szerző – Kuti István – kifejti, hogy melyek az ő kedvenc WordPress bővítményei (ezúton is köszönöm a hasznos hozzászólást!):

„Az én kedvenceim:

  1. Ajax Event Calendar – határidőnapló foglalási lehetőséggel
  2. Allow Php in Posts and Pages – A hírlevélküldőmből tudok paramétert átadni, így tudok névre szóló weboldalt készíteni
  3. CodeMirror for CodeEditor – ha turkálnom kell a wp kódokban, akkor ez nagy segítség: sorszámoz és “szintaktikailag színez”
  4. Contact Form 7 – Ezt Te is hasznélod
  5. Display Widgets – Te mást használsz erre a célra
  6. Inline Javascript Plugin – időnként a wp elrontja a js kódokat. Ilyenkor ez segít
  7. Login Logger – Ezt tőled tanultam
  8. Improved Plugin Installation – Mert lusta vagyok (van a google drive-on egy txt-m, ahol ezeket, amiket itt látsz feltettem)
  9. NextGEN Gallery – bemutattad
  10. Remove WP Version Everywhere – biztonsági okokból
  11. Save with Keyboard – mert lusta vagyok és szeretek ctrl+s -sel menteni oldal és bejegyzés tartalmakat. (Hátránya: teljes képernyős módban nem műx. Ha tudtok jobbat, érdekelne.)
  12. Sticky Manager – SEO szempontból hasznos kis plugin (október óta különösen)
  13. Search Meter – a keresőform használata nagyon kozkázatos! Ha nem jól keres valaki, akkor azt hiszi, hogy nincs meg az infó az oldalon és elmegy más oldalra. Ha viszont engedem a keresést, akkor nagyon hasznos infó a látogatók szokásairól.
  14. Spam Karma 2
  15. Widgets on Pages – Ha van olyan tartalom, amit több oldalra is szeretnék elhelyezni, de nem szeretnék minden oldalon módosítani, ha változás van, akkor klassz dolog ez. Html-ben célszerű megírni a widgetet és egy egyszerű [shortcode]-dal be tudom tenni.
  16. WP Keyword Link
  17. WP Most Popular – legnépszerűbb post-ok legyenek a widgetben. (ha egy védett oldalra teszem, akkor úgy tudok infót szerezni a látogatói szokásokról, hogy ők nem is látják. de hasznos lehet olyan oldalakon, ahol irányítani szeretném a látogatót.)
  18. WP Complete Backup – pofon egyszerű teljes mentés…
  19. WP Get – (paraméter átvétel php nélkül. a allow-php-in-posts-and-pages -szel összeakadhat)
  20. WP Table Reloaded – ezt te is bemutattad

Kuti István – Hírlevélküldő szoftver

Neked is vannak kedvenc WordPress bővítményeid? Ne habozz, mutasd be őket egy hozzászólásban!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Olvasói kedvenc bővítmények” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Ez hasznos! Köszönjük! Én is megírom majd! És írja meg más is, azt javaslom! Legyen hetente más-más olvasó kedvenc pluginjai! Vagy mindenki írja le mit hazsnál és mire!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.