Ingyenes WordPress gyakorló honlap – ismét változás történt!

Ha már van weboldalad, vagy a videós anyag segítségével fejleszted a meglévő honlapodat, akkor azt ajánlom, hogy ne az éles weboldalon gyakorolj. Mit tegyél?

Gyakorló honlap minden előfizetőmnek!

Ha aktív tagsággal rendelkezel – díjmentesen telepítek neked egy WordPress-t, a saját tárhelyeden. Ehhez nem kell mást tenned, csak küldd e-mailben a következő információk mindegyikét:

  • FTP adatok (kiszolgáló neve, felhasználói név, jelszó)
  • MySQL adatok (felhasználónév, jelszó, host, adatbázis neve)
  • Domain neved (pl.: oldalam.hu), illetve hogy azon belül hol szeretnéd elérni a tesztoldaladat. Ha pl. oldalam.hu a webcímed, és ott van egy éles weboldalad, akkor kérheted, hogy pl. az oldalam.hu/tesztoldal URL alá telepítsem a tesztelésre szánt WordPress-t.

Ha az adatokkal nem rendelkezel, a tárhelyszolgáltatód fog tudni segíteni.

A feljebb kért adatok megérkezése után 1-3 munkanapon belül telepítem a legfrissebb WordPress-t a megadott tárhelyre, és máris indulhat az admin felület, a bővítmények és kinézetek kockázatmentes tesztelése!

Kiegészítés:
Egy WordPress videós tanfolyami résztvevő ingyenesen egyszer kérhet tesztoldal telepítést a tagsága ideje alatt.

Külön domain a teszt weboldalnak

Érdemes egyébként egy külön domaint regisztrálni a meglévő tárhelyre a meglévő domain mellé, és arra telepíteni a teszt weboldalt. Ennek oka, hogy teljesen független legyen a fő weboldaltól.

Előzmények:

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.