A WordPress oktató videók kedvezményes előfizetési lehetőségéről sajnos lemaradtál!

De semmi gond, a tudásanyag értéke a hagyományos áráért is bőven megéri!

Weboldal készítés  – programozói tudás nélkül?

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy néhány nap múlva saját weboldalt fogsz készíteni?  WordPress oktatóanyagom segítségével a honlapkészítéshez szükséges tudást akár néhány nap alatt megszerezheted!

Szeretnél megtanulni weblapot készíteni, de nem értesz a programozáshoz? Van egy jó hírem: A WordPress weboldalak fejlesztéséhez nem kell programozónak lenned, és nem kell több hét! Immáron 12,5 éve foglalkozom WordPress oktatással online és személyesen is, ezért bízhatsz bennem! A nulláról indulva – 1-2 hét alatt is – elsajátítható a weboldal készítés “tudománya”. Én ehhez minden segítséget megadok!

Hadd fogjam meg a kezed, és vezesselek végig az első, saját készítésű weboldaladig!

A WordPress weboldalak legfőbb előnyei:

 • Google-barát felépítésű. Illetve számos keresőoptimalizáláshoz szükséges funkció könnyen integrálható bele!
 • Könnyen kezelhető, magyar nyelvű adminisztrációs felülettel rendelkezik. Akkor módosítod az oldalad, amikor szeretnéd.
 • Funkcionálisan könnyen bővíthető. Több, mint 58 400 INGYENES bővítmény létezik hozzá.
 • Ingyenes és magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik.
 • Több ezer kinézet közül választhatsz hozzá.

Ki vagyok én? Miért tőlem tanulj?

Szűcs Ádám vagyok, weboldal készítéssel és ennek az oktatásával foglalkozom. Honlap készítés során 99%-ban a WordPress rendszerrel dolgozom, mert véleményem szerint egy weblapot ezzel a legkönnyebb elkészíteni, illetve a Google élére repíteni.

Imádom a WordPress-t!

Zavart, hogy az átlagemberek szerint csak programozó készíthet weblapot, ezért hoztam létre a WordPress videók online tanfolyamot.

Referenciák, ajánlások – avagy miért tőlem tanulj?

Beszéljenek helyettem az ügyfeleim:

17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, amelyet 1100+ ügyfél segítségével szereztem meg.

Két szakmai blogomon 1900+ cikkben és videóban osztom meg a tapasztalataimat, amelyeket havonta több ezer olvasó böngész.

2018 végén megjelent “A sikeres online vállalkozás építőelemei” című, 312 oldalas szakmai könyvem.

Hozzáférés megrendelése

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

Megrendelés

  Név (Cégnév - ha cég nevére lesz a számla) (szükséges)

  Magyarországi számlázási cím (szükséges)

  Adószám - ha NEM magánszemélyként rendelsz, akkor KÖTELEZŐ:

  Telefonszám

  E-mail cím (szükséges)

  Választott csomag:

  Választott felhasználóneved (kötelező)

  (utalásnál ezt írd be a megjegyzés rovatba)

  Megjegyzés (egyéb kérdés)

  Ellenőrző kérdés (robot kitöltések ellen):

  A Felhasználói Szerződés és az ÁSZF elfogadása (kötelező):

  A személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás az Adatvédelmi tájékoztató szerint (kötelező):
  Az űrlap elküldésével hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

  Csak akkor tudod elküldeni az űrlapot, ha bepipálod az előző sorokban a jelölőnégyzeteket!

  Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérlek hívj a +36 70 623 8822-es számon vagy írj az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

  A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollevők között kötött szerződéseknek minősül. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és továbbításával Szűcs Ádám egyéni vállalkozóval kötötted. Megrendelésedet - a teljesítés megkezdése előtt - 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatod írásban, az info@szucsadam.hu címre küldött e-mailben. A teljesítés megkezdése után - a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontja alapján - az elállási és felmondási jog nem gyakorolható.

  Kérdésed van?

  Írj az info@szucsadam.hu e-mail címre, vagy hívj a +36 70 623 8822-es telefonszámon!

  Mi fog történni a rendelés után?

  Kapni fogsz egy azonnali válaszlevelet, amely tartalmazni fogja a megrendeléskor megadott adatokat, illetve a megrendelt szolgáltatás ellenértékének díjbekérőjét.

  Amint a díjbekérőn szereplő összeg pénzügyi jóváírása megtörtént, onnantól számítva 1-3 munkanapon belül aktiválom a hozzáférésedet a zárt tagsági oldalhoz.

  Megéri az árát? Az előfizetőim így gondolják!

  “Életem legjobb befektetése volt ez a tanfolyam. Nemcsak megtérült az ára, de online marketingesként óriási hasznát veszem a munkámban.” Csillag Krisztina – Dado Kutyatáp

  “Mindent egybevetve, a videók nagyon jó minőségűek, és az árát figyelembe véve roppant gazdaságos. Úgy érzem nagyon jó minőségű tanfolyamot készítettél nekünk.” Franky Silver – http://szovegiras.net

  “Én örök előfizető lettem nálad, amit egy rendkívül jó opciónak tartok azok számára, akik már jobban elmerültek a WordPress-ben. Van vagy 10 weblapom, úgyhogy mindig van olyan videód, amit tudok alkalmazni valamelyiknél. Külön örülök a tematikus elrendezéses tartalomnak, mert így könnyen elnavigálok a rengeteg oktató anyag között.”  Ferenczi Attila

  © Minden jog fenntartva! | A “WordPress” az Automattic Inc. bejegyzett védjegye.
  Adatvédelem | Impresszum | ÁSZF