Vélemények a WordPress videók tanfolyamról:

Németh Imre véleménye:

Fischer Zsófia véleménye:

Demeter Miklós véleménye:

Egyedülálló ez a weboldal, szuper a tananyag, iszonyú mennyiségű munka van benne! Az ára viszont egyáltalán nincs összhangban a kapott tudásanyag mennyiségével, sokkal többet ér annál, mint amennyibe kerül, bármelyik tagságot nézzük. Nem bántam meg, hogy az örökös tagság mellett döntöttem. Köszönöm szépen a lehetőséget és a segítőkészségedet!

Dr. Cziákyné Pocsai Eleonóra – http://terhesgondozas.pocsai-webdesign.hu

Szeretnék köszönetet mondani a munkádért! Mindhárom csomag videóiból rengeteg hasznos dolgot tanultam az elmúlt 3 hónap alatt! Az egyes bővítményekkel kapcsolatos kérdéseimre is készségesen válaszoltál, ami nagy segítséget nyújtott a továbbhaladásban. További jó munkát és sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Csernai Zoltán – http://csernaiz.ektf.hu/

Életem legjobb befektetése volt ez a tanfolyam. Nemcsak megtérült az ára, de online marketingesként óriási hasznát veszem a munkámban.

Üdvözlettel:

Csillag Krisztina – https://dado-kutyatap.hu/

Nagyon örülök, hogy ide tévedtem. Mióta megvásároltam a tagságot, hihetetlen sokat tanultam WordPress témában. Remek videók, közérthető formában. Sokkal többet ér az oldal, mint amit fizetni kell a tagság megszerzéséért.

Csende Sándor – nyomtatobolt.com

Nagyon meg voltam elégedve a tudásanyagokkal. Mostanában egyre nagyobb igényeknek kell megfelelnem a WordPress honlapok készítése közben, amelyben a videóid és cikkeid sokat segítettek. Már rég nem csak rutinból és hobbiból készítek weblapokat, mert mindig megfeszítem a képességeim határait, és újabb kihívás elé állítom magamat, öregkorom ellenére. Sikereimet Neked is köszönthetem, ezért a képzés természetesen tovább folytatódik, ezért is fogadtam el az ÖRÖKÖS hozzáférés ajánlatodat!

Kongsaysak Phayboun

A videók nagyon hasznosak voltak, jó részüket ki is jegyzeteltem, persze csak saját használat céljából. Érthetően, a laikusok számára is jól összeállított anyagok voltak. Sajnos azóta nem tudtam előfizetni újabb tagságra. Tetszett, hogy az újdonságokra, hasznos frissítésekre mindig felhívtad a figyelmet. És nagyon jó, hogy a feltett kérdésekre nagyon gyorsan reagáltál.

Zilaji Krisztina

Hálával tartozom a pontosan összeszedett online oktatóanyagért Szűcs Ádámnak.

Tényleg nagyon érthető és felfogható.

Egy hét sem telt el, már elérhető volt a jelenleg egyik legkomplexebb igényeket is kielégítő saját honlapom.

Az önbecsülésről már nem is beszélek!

Mivel én is foglalkozom oktatással is, mindig azt hirdetem, hogy az a mester, aki nagyobb mestert nevel.

Ez az anyag tényleg pár nap alatt megadja, ami egy elfogadható szinthez kell!
A felajánlott segítségére sem volt szükségem egyszer sem! Ez is fontos!

Csak így tovább!

Sok sikert

Kovács Levente – letszintezis.hu

Köszönjük a sok segítséget! Pár hónapja még kilátástalannak tűnt az, hogy olyan weboldalunk legyen, amit mindig is elképzeltünk, de pár nap leforgása alatt csodát műveltünk az oldallal. A videók nagyon jók, mindenre kitérnek, amit pedig nem tudtunk meg belőlük, azt rögtön megtudtuk tőled telefonon, emailen vagy a fórumodon keresztül. Nem gondoltam volna, hogy valaha weboldalt fogok készíteni, még most sem teljesen hiszem el, hogy én csináltam. Annyira tetszik az ismerősöknek, hogy már tőlem kérnek tanácsot, nem hiszik el, hogy én igazából nem is értek ehhez.

Néha kicsit féltem, hogy teljes tudatlanságban követem a videókat úgy, hogy nem is igazán tudom mit miért csinálok. Mégis mindig óriási öröm és sikerélmény volt, amikor pár kattintás után minden úgy működött, ahogy azt elmondtad, és ahogy azt én elképzeltem.

Mivel a WordPress tulajdonképpen egy nagyon egyszerűen használható és kezelhető program, már a videók megnézése előtt is rájöttem egy-két dologra. Azt a rengeteg technikai háttérinfót pedig, amiket a videókból kaptam végképp sehonnan máshonnan nem tudtam volna meg.

Az oldalunkat még meg sem hirdettük, mégis napról napra magasabb a látogatottsága neked és persze a keresőoptimalizálásnak köszönhetően.

Mariann – http://madeinheaven.hu

Nos szerintem a WordPress-el dolgozóknak, tanulóknak ideális az oldal!

Szabó László – novatech.hu

Az általad nyújtott tananyag nagyban hozzájárult ahhoz, hogy WP-s weboldalakat könnyen tudjak konfigurálni, valamint kereső-optimalizálni. Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet.

Sándor Henrietta

Ez az új oktatási forma igazán nagyszerű. Ugyanis a leghatékonyabb. „Egy kép többet mond ezer szónál” mondja egy közmondás és még jobban igaz ez egy filmre. Én nagyon sok hasznos dolgot tanultam. Hasznosítom most is. Jó tulajdonságának tartom a videókban azt, hogy rövid és lényegre törő.

A tanfolyamnak köszönhető oldalak: http://www.bekescsabaivarosvedok.hu és a http://www.bmmernokikamara.hu

Hankó András – Békés Megyei Mérnöki Kamara

Ahhoz, hogy a WordPress egy meglehetősen rugalmas és könnyen kezelhető platform legyen, nincs mese, meg kell tanulni minden olyan apró “fogást”, ami a későbbiekben hozzásegít egy bonyolultabb portál megépítéséhez, menedzseléséhez. Szűcs Ádám oktató videóihoz már csak az elszántság kell, mert a logikusan és átláthatóan felépített anyagból a WordPress rendszer alapismerete elegendő, hogy stabil tudást szerezzünk. Webmesterünk konkrétan Szűcs Ádám oktató videói segítségével finomította tudását, amit most cégen belül sikerrel tudunk kamatoztatni.

Nagy Béla – SEO101.hu

Szerintem egy nagyon jó dolgot alkottál meg a WordPress videók oldallal. Mivel én már mint programozó néztem a videókat, így bőven tudtam csemegézni közöttük. Egyáltalán nem volt unalmas.

Viszont szerintem aki most ismerkedik a WordPress-el, vagy akár az internettel, az is megtalálja a számítását, hiszen a tematika tényleg az elején kezdi, ahonnan érdemes elindulni.

Amit viszont keveselltem, az a videók száma.

De ahogy elnézem, lassan alakul a 200.videó is!

Bükszegi Csaba

Nem a weboldalról szeretnék írni. Az nagyon színvonalas külsőleg és tartalmilag is. Ami nekem nagyon fontos volt, hogy a gyakorlati  kérdéseimre a tagságon kívül lehetőségem volt  skype-os tanácsadás igénybevételére is. Az web oldaladon kívül nagyon sok fórumon próbáltam a kérdéseimre választ kapni, (először csak az alap tagságot kértem)  órákat töltöttem feleslegesen a neten. Sőt online weboldal készítő fórumban is tag vagyok, ahol havonta leckéken keresztül lehet a megfelelő információkat megkapni. Mégis amire szükségem volt gyakorlati tudásra, tanácsra tőled kaptam meg nagyon profi módon mind szakmailag, mind mint ügyfélhez való hozzáállásodban.

Horváthné R. Mónika – https://www.kismamatb.hu/

Egy évig voltam előfizetője a WordPress oktató videók tanfolyamnak. Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, sok hasznos dolgot tanultam. Egy igazán átfogó képet kaptam a WordPress világáról és szívből ajánlom mind kezdő, mind pedig tapasztaltabb weboldal készítőknek. Mindenki megtalálja benne a neki szóló új információkat.

Bakó Csilla – https://bakocsilla.hu

Minden elismerésem az átfogó tudásanyagért, ami szerintem hiánypótló a kezdőknek készített magyar nyelvű oktatóanyagok kínálatában.

A további részletes útmutatóknak is nagy szükségét érzem, mert ezekkel megkönnyíted a közeljövőben publikálandó weboldalam létrejöttét!

Kiss Veronika

A WordPress videókat végignézve nagyon jó eligazítást kaptam tőled a WordPress admin felületéhez.

A legjobb az volt az egészben, hogy olyan apró részletekre kitértél minden egyes videóban, ami másnak lehet, hogy természetes, de nekem nagyon jól jött, hiszen semmilyen programozói múltam nincs, és saját indíttatásból még a programot sem tudtam volna egyedül telepíteni, de Te mindebben a lehető legnagyobb segítséget nyújtottad.

A másik nagyon nagy segítség az volt a videókkal kapcsolatban, hogy bármiben elakadtam, Te azonnal segítettél, és ilyen segítőkészséget is régen tapasztaltam már.

Mindent egybevetve, a videók nagyon jó minőségűek, és az árát figyelembe véve roppant gazdaságos. Úgy érzem nagyon jó minőségű tanfolyamot készítettél nekünk.

Köszönettel:

Franky Silver (2013) – https://www.szovegiras.net/

Az oktató videók előnyei már a tanfolyam elején megmutatkoztak. Az tetszett a legjobban, hogy az alapoktól kezdődött. Nem csak a WordPress alapjaitól, hanem valóban a legelejéről. Ez előtt egyáltalán nem foglalkoztam webszerkesztéssel, mégis – az utasításokat követve – teljesen önállóan el tudtam végezni a tanfolyamot. Ha mégis megakadtam valahol, akkor biztos, hogy a hozzászólásokban megtaláltam a választ a kérdéseimre. Egyszer-kétszer előfordult, hogy ez sem segített, ilyenkor Ádám pillanatok alatt a segítségemre sietett. A tanfolyam elvégzése óta sok weboldalt elkészítettem. Nagyon jó, hogy nem vagyok másokra utalva, hanem magamnak készíthetem el ezeket. Összességében azt mondhatom, hogy igazán jó befektetés volt.

Franky Silver (2015) – http://ambroziablog.hu

Nagyon hálás vagyok a segítségnek, amit kaptam. A videók alaposan kidolgozottak és érthetőek voltak, a Skype-os beszélgetések nagyon hatékony, gyors előrelépést hoztak az első weboldalam elkészítésénél. Azóta már a harmadik weboldalamat készítem. Mind az elindulásnál, de később is jól jött Ádám oktató videós szolgáltatása. A hírlevélben érkező információmorzsákból is hasznos dolgokat tudok meg.

Kizman Andrea – Yoga 4 Sport

Ádám online oktatási szolgáltatását vettem igénybe, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. Abszolút érthető, nagyon jó, hogy a videók visszanézhetőek, és nem csak egyszer “lehetett” megnézni.

Üdvözlettel:

Glatz Andrea

Kedves Ádám!

Felkérésednek [hogy írjon véleményt – szerk.] nagyon szívesen teszek eleget.

Pár évvel ezelőtt vettem igénybe WordPress tanfolyamodat, mert szinte semmit nem tudtam a honlap szerkesztésről. Lassan sorba mentem az oktató videók alapján a tanulással, és nemcsak gyakoroltam, hanem sokat jegyzeteltem is egy füzetbe, hogy később is igénybe tudjam venni a tudást, amit kaptam Tőled.

Önállón készítettem el a most meglévő oldalamat, természetesen amatőr módon, kisebb- nagyobb eredményekkel, de nagyon szeretem, hogy nem kell máshoz fordulni segítségért, ha elakadok.

Mindenkinek csak ajánlani tudom munkásságodat, egyszerű, érthető oktató videóidat.

Köszönettel:

Kuminka Marianna – https://www.testilelkimegujulas.hu/

Szia Ádám,

Sokáig gondolkodtam azon, hogy megvegyem-e a videóidat. Végül úgy döntöttem megveszem. Nem bántam meg. (-:

A weboldalszerkesztést másoktól már tanultam (bár nálad is volt még számomra újdonság ezen a téren), ahol kaptam magyarázatot néhány bővítményhez, de szerettem volna használni olyan bővítményeket is, aminek megértéséhez angol tudás kell és nekem az csak nagyon alap van. Viszont nálad megtaláltam több mindent, amit kerestem.

Leginkább a biztonságról, keresőoptimalizálásról, biztonsági mentésről, web költöztetéséről, többnyelvű weboldalak készítéséről, multiblogról készült videók és az ömlesztett kategóriába sorolt néhány videó érdekelt. Alig várom, hogy eljussak a végére. (-:

Köszönöm a munkád.

Berec Zsanett

Én örök előfizető lettem nálad, amit egy rendkívül jó opciónak tartok azok számára, akik már jobban elmerültek a WordPress-ben.

Van vagy 10 weblapom, úgyhogy mindig van olyan videód, amit tudok alkalmazni valamelyiknél.

Külön örülök a tematikus elrendezéses tartalomnak, mert így könnyen elnavigálok a rengeteg oktató anyag között.

Ferenczi Attila

Ügyfeleim készítették

Elkezdtem összeszedni azokat a honlapokat, amelyeket ügyfelek készítettek. Az alábbi weboldalakban egy közös van: mindegyik tulaja tőlem tanulta a WordPress weboldal készítés alapjait. Van aki az online tanfolyam segítségével, és van olyan is, aki személyes konzultációk során, egyénre szabott oktatás keretében.

El tudod képzelni, hogy saját magad elkészíted, illetve fejleszted a weboldaladat?

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.