Weboldal készítés ütemterv

Ezen az oldalon röviden felvázolom, hogy milyen minimális feltételei vannak egy saját weboldalnak, és ha engem bízol meg leendő weboldalad elkészítésével, akkor ezeknek mi az optimális sorrendje. Természetesen mindenben segítek, csak a teljes körű tájékoztatás miatt álljon itt a lista:

  1. Olvasd el a weboldal készítés ajánlatomat!
  2. Vedd fel velem a kapcsolatot, és mindenről tájékoztatlak egy Skype vagy személyes konzultáció alkalmával.
  3. A részletes igényfelmérőt követően küldöm a részletes árajánlatot.

Miről fogunk beszélni az igényfelmérés során?

  1. Kell egy domain nevet választanod, és tárhelyet bérelned. Ha ezeket velem intézed, elküldöm a domain regisztrációhoz és tárhely igényléshez kitöltendő papírokat.
  2. El kell dönteni, hogy milyen típusú weboldal szükséges Neked: bemutatkozó weblap, webáruház, blog, komplett portál, fórum vagy egyéb. Ebben segítek!
  3. Ki kell találni, hogyan nézzen ki a honlapod: milyen elrendezésű, milyen színvilágú legyen, valamint fontos kérdés még, hogy milyen funkciókkal kell, hogy bírjon.
  4. Stb.: kb. 20-50 kérdést fogok feltenni (nagyjából 30-45 perc alatt), hogy minél pontosabb képet kapjak az igényeidről.

És utána hogyan tovább?

  1. Először az árajánlat véglegesítése és elfogadása szükséges, majd jön a szerződéskötés.
  2. Az előleg (50%) elküldése után azonnal elkezdek dolgozni a weblapoddal. Ha tárhelyet nem tőlem bérelsz, akkor a teljes munkadíjat előre kell fizetni!
  3. Kell tartalom a honlapra, ha megírtad a weblap szövegeit és kiválasztottad a felhasználni kívánt képeket, ezeket el kell hozzám juttatnod (e-mailenben a legcélszerűbb).
  4. Az előzetes tervek alapján elkészítem a weblap drótvázát.
  5. Finomhangolás, tesztelés.
  6. Átadás.
  7. A megbízási díj második felének átutalása, vagy készpénzben történő kiegyenlítése.
  8. Keresőoptimalizálás, online marketing: Az elkészített weblap keresőbarát módon lesz kivitelezve, de erős kulcsszavak esetén ez nem elegendő a jó helyezés eléréséhez, így további munkára van szükség, mint például a linképítés, melynek során a témájába vágó honlapokon, illetve linkgyűjteményekben és katalógusokban helyezek el a Te weblapodra mutató linkeket. Mivel ez is pénzbe kerül, végig kell gondolni, hogy melyek azok a kulcsszavak, amelyekre a Google-ben előkelő helyen szerepelve sok bevétel várható. Ezekre érdemes optimalizáltatni a leendő honlapot.
  9. Igény esetén: karbantartás szolgáltatás igénylése.

A weblap elkészítését bemutató fenti folyamat egyedi igények esetén változhat, ez csupán egy iránytű, hogy lásd, hogy milyen lépései vannak a weboldal készítésnek.

A fejlesztés teljes időtartama alatt elérhető az ügyfélszolgálat: bármikor állok a rendelkezésedre!

Kapcsolat – ajánlatkérés

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.