WordPress alapozó

Készítettem egy 1,5 órás WordPress alapozó mini-tanfolyamot (videósorozatot), amely megnézése után egy cPanel felülettel rendelkező tárhelyen képes leszel egy ingyenes (Astra), vagy egy fizetős (THE7 – 39$) kinézettel elkészíteni egy egyszerű bemutatkozó weboldalt.

Ha kezdő vagy a weboldal készítés területen, akkor cPanel felülettel rendelkező tárhely neked kész főnyeremény lesz, ugyanis itt a Softacolous segítségével pár kattintással telepíthetsz egy WordPress-t, és onnantól pedig gyerekjáték lesz az első bemutatkozó weboldalad felépítése!

Letölthető, importálható megoldásokkal, hogy minél gyorsabban elkészülj!

A 90+ perces videó rövid tartalomjegyzéke:

  • Bevezető.
  • Adatok megkapása a tárhelyestől, és ezek rendszerezése.
  • WordPress telepítése Softaculous segítségével.
  • A WordPress admin felületének alap bemutatása. Részletesebb itt.
  • Menüpontok létrehozása és ebből menüsor kialakítása: Főoldal, Bemutatkozás (egy képpel), Szolgáltatások (4 legördülő menüvel), Referenciák, ajánlások, Blog (2 cikkel), Kapcsolat vagy ajánlatkérés (kapcsolati űrlappal), jogi információs menüpontok: Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, ÁSZF.
  • Kinézetválasztás: ingyenes vagy fizetős?
  • Ingyenes kinézet alapbeállítás: Astra kinézet.
  • Fizetős kinézet alapbeállítása: THE7 kinézet. (kész sablonokkal, amelyeket felhasználva CTRL+C; CTRL+V segítségével tudod reprodukálni a videón látottakat)
  • Néhány hasznos bővítmény telepítése. Még több itt.
  • cPaneles mentés készítése.
  • Végszó: ez csak a kezdet…

Ennyi. Tényleg csak az alapok (mindenféle fölösleges rizsa nélkül), de máris megjelenhetsz az interneten, a fentiek segítségével létre tudod hozni a bemutatkozó weboldaladat.

Költség- és időtervezet:

  • A WordPress alapozó minitanfolyam ára: 10 000 Ft (ha veszel mellé 1-2 óra online konzultációt, akkor is ~20-30e Ft-ból kijön).
  • Tárhely bérlés, domain regisztráció: 5-15 000 Ft/év.
  • Kinézetvásárlás (nem kötelező, ingyenes kinézetre is mutatok megoldást): 39$+ÁFA (15-16 000 Ft)
  • Időráfordítás: ~2-5 óra [+ tartalomgyártás].

WordPress alapozó minitanfolyam megrendelés

  • Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd a tananyag ellenértékét ide utald: 11718000-22392576-00000000 – OTP Bank – Szűcs Ádám. Utalandó összeg: 10 000 Ft.
  • A pénz beérkezése után 1-3 munkanapon belül küldöm e-mailben a videók letöltési linkjeit. Ha nem érkezne meg, haladéktalanul jelezd!
  • A videók letöltésére 7 nap áll rendelkezésre, de a videók törléséig (nem tervezem a törlést) online is nézheted őket, tehát lényegében azért érdemes letöltened, hogy nálad is meglegyenek.

    Név (Cégnév - ha cég nevére lesz a számla) (szükséges)

    Magyarországi számlázási cím (szükséges)

    Adószám:

    Ha NEM magánszemélyként rendelsz, akkor KÖTELEZŐ!

    Telefonszámod: (kötelező)

    E-mail cím (szükséges, ide fogom küldeni a letöltési linket)

    Megjegyzés, kuponkód (ha van)

    Robot-ellenőrző kérdés:

    A Felhasználói Szerződés és az ÁSZF elfogadása (kötelező):

    A személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás az Adatvédelmi tájékoztató szerint (kötelező):
    Az űrlap elküldésével hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

    Csak akkor tudod elküldeni az űrlapot, ha bepipálod az előző sorokban a jelölőnégyzeteket!

    Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérlek hívj a +36 70 623 8822-es számon vagy írj az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

    A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollevők között kötött szerződéseknek minősül. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és továbbításával Szűcs Ádám egyéni vállalkozóval kötötted. Megrendelésedet - a teljesítés megkezdése előtt - 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatod írásban, az info@szucsadam.hu címre küldött e-mailben. A teljesítés megkezdése után - a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontja alapján - az elállási és felmondási jog nem gyakorolható.

    Cikkértesítő

    Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

    “WordPress alapozó” bejegyzéshez 8 hozzászólás

    Szólj hozzá!


    WordPress segítséget keresel?

    Kérj díjmentes árajánlatot!

    Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.