Komplett weboldal elrendezések THE7 kinézetben (demo importálás)

Több helyen (értsd: nem a fejlesztőknél) látom, hogy „elrendezéseket”, „weboldal sablonokat” kínálnak grátiszba egy-egy kinézethez (pl.: DIVI, Avada, stb.), és ez engem roppant mód zavar. Méghozzá azért, mert okos kinézetválasztással (pl.: THE7 kinézet, amely 12 000 Ft-ért magában foglalja ezt) valóban ingyen jár ez a kinézethez.

Miért a THE7 kinézetet ajánlom?

  • Az egyik legnépszerűbb kinézet, a themeforest.net oldalon az 5. legtöbbször értékesített kinézet, közel 200 000 eladással.
  • 39$, azaz csupán 12 000 Ft a díja. Ebben fél éves támogatás is van, tehát nem kell lemondani a szakavatott fejlesztői támogatásról. És ezzel a kinézet fejlesztőjét támogatod, szemben azzal, ha mástól „ingyen” megkapnád, vagy éppen valamilyen csomag részét képezné.
  • 57 db előre összerakott demo verziója van (kattints a linkre, nézd meg őket, majd gyere vissza), amely könnyen importálható egy WordPress oldalba, majd utána csak testre kell szabni. Tehát ez nem egy máshol megvehető/megkapható extra, hanem elvárás, az alapszolgáltatás része a THE7 kinézetnél!
  • WooCommerce (WordPress webáruház) kompatibilis.
  • Használható Elementor, Gutenberg és Visual Composer oldalépítgetővel is. Ezek előnye, hogy nem leszel az oldalépítgető miatt egy kinézethez kötve, mint pl. a DIVI vagy Avada kinézeteknél. Főleg a DIVI-nél egy hatalmas csapda a beépített Builder, ha később váltani szeretnél.
  • Több prémium bővítmény is a THE7 csomag részét képezi, pl.: Revolution Slider, Go Pricing, Visual Composer, stb.
  • A demo verziókban található elemek – azonos oldalépítgető használata esetén – többnyire úgy működnek, mint az építőkockák: „Bármi” összerakható belőlük.
  • +1: A saját oldalaimnál is ezt használom, sőt, már több mint 150 weboldalt készítettem csak ezzel a kinézettel ügyfeleknek.

A THE7 kinézet „hátránya”: a liszenszelés (igény és nézőpont kérdése).

  • Igazságtalan lenne azt mondani, hogy mindenben jobb a THE7, mint pl. a DIVI. A THE7 liszenszelése úgy működik, hogy egy liszensz = egy weboldal (többnyelvű weboldal esetén, ha egy domainen van a két nyelv, akkor nem gond). Viszont az egyszeri 39$-ért „örökös” frissítés jár, nincs éves díj. A DIVI-nél pedig az éves 89$, vagy az „örökre szóló” 249$-os opcióval bármennyi weboldalon használható a liszensz. Véleményem szerint ha saját célra használod a THE7-et, és nem éri meg külön liszenszet venni, akkor a projekt létjogosultságát is érdemes átgondolni. Ügyféloldalaknál pedig nem gond a plusz 25-99$ (a legtöbb kinézet befér ebbe a sávba) kifizettetése az ügyféllel (több száz liszenszvásárlás alapján írom – nem csak THE7 kinézetről), vagy éppen az árba is be lehet építeni.

THE7 demo importálás:

Az alábbi videón az egyszerűsített verziót mutatom be. Ezen felül persze telepíteni kell a WordPress-t, be kell állítani az alapbeállításokat, biztonságossá, gyorssá, keresőbaráttá kell tenni, majd meg kell tölteni tartalommal. A videó lényege, hogy lásd: 39$-ért egy olyan rendszer kapsz a THE7 kinézet megvásárlásával, amellyel rengeteg fajta oldalt építhetsz, amelyről nem fog „sütni”, hogy THE7 weboldal (ellenben a DIVI-vel, amelynél rengetegszer visszaköszön az alapsablon egy-egy eleme).

Mutatom tehát, 8 perc alatt 3 demo-t importálok, plusz egy külön aloldalt:

A fenti videón láthattad, hogy pár kattintással lecserélhető a weboldal elrendezése akár Visual Composeres, akár Elementoros, akár Gutenberges elrendezésre. Illetve akár egy-egy demo-beli aloldal is importálható külön, a demo többi része nélkül is.

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.