WordPress kinézet: Avada

Mi az Avada?

A WordPress történetének legnépszerűbb fizetős kinézete, amelyet a cikk megírásának pillanatáig 227 003 példányban adtak el a themeforest.net oldalon:

avada

Mennyit kerestek vele a készítők?

Mai árfolyamon számítva több, mint 3,2 milliárd forintnyi dollárt. A themeforestet üzemeltető Envato jutaléktáblázatából kiszámítottam pontosan:

avada-jutalek

2014 októberében még „csak” ~88600 eladásnál járt a kinézet. Akkor írtam egy részletes cikket az Envato birodalomról, illetve azt a cikket is megnézve össze lehet vetni, hogy az elmúlt 20 hónapban mennyit kerestek az Avada kinézettel.

Ajánlom az Avada kinézetet?

NEM!
Most biztosan meglepődsz, akkor miért szánok rá külön cikket, miért van róla 24 perces (ld. lejjebb) videóm?

Menjünk végig a kérdéseken:

  • Miért nem ajánlom? Véleményem szerint (több Avada alapú weboldalt is készítettem már) túlságosan el van bonyolítva az admin felülete, vannak sokkal jobban használható kinézetek a piacon, hasonló áron. Pl.: THE7, amely minden idők 7. legnépszerűbb fizetős WordPress kinézete, azaz ez is TOP10-es – erről külön 21 perces videót is forgattam. Az Avada oldalépítgetőjének logikáját véleményem szerint nehezebb megérteni, mint a Visual Composert (29 perces videó a link mögött!), amelyet pl. a THE7 kinézethez adnak. Van olyan ügyfelem (Szia ******, ha olvasod ez a cikket!), aki Avada alapú weboldal elkészítésével bízott meg, majd a munka közben (mivel több weboldalt akart) vett egy PROFI PLUSZ tagságot, és  a THE7-ről szóló videó megtekintése után megkért: térjünk át arra, nem akar az Avada kinézettel bajlódni!
  • Miért van róla mégis videóm? A tény, hogy a legnépszerűbb fizetős WordPress kinézet, nem megkerülhető, ezáltal rengetegen használják. Illetve tudok két WordPress oktatással foglalkozó vállalkozásról is – ahonnan már jöttek tanulók hozzám – hogy az Avada-t ajánlják, de az engem felkereső ügyfelek nem jutnak el odáig sem, hogy a demón látott verziót összerakhassák. Nekik, és a jövőben érkező tanítványoknak szeretnék a videómmal segíteni.

Avada összefoglaló videó

  • Hogyan telepítsd az Avada-t?
  • Milyen kötelező bővítmények szükségesek az Avada-hoz?
  • Hogyan importáld az Avada demóján látott weboldalt?
  • Hogyan működik az Avada oldalépítgetője?
  • Hogyan néz ki egy Avada Woocommerce webshop?

Az alábbi, 24 perces videón – PROFI PLUSZ tagsággal nézhető – válaszolok a fentiekre:


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.