WordPress honlapkészítés

Online marketing szempontok figyelembe vételével mobilbarát, gyors és biztonságos weboldalakat készítek! Te is ilyen weboldalt szeretnél?

Minden esetben az a célom, hogy az általam elkészített weblap ne csak egy “kötelező” költség, hanem egy olyan befektetés legyen, amely hamar visszahozza az árát, és fontos szerepet töltsön be a cég értékesítési stratégiájában.

WordPress weboldal készítés ajánlatom:

Az általam készített weboldalakhoz “járnak” az alábbiak (kivéve, ha valamire nincs igény a megrendelő részéről):

  1. Gyors és precíz ügyfélszolgálat: minden kérdésedre 1-3 munkanapon belül válaszolok!
  2. Stabil működés, világszínvonalú rendszer (a Harvard Egyetem is használja). További, nemzetközileg is ismert szervezetek, akik WordPress-t használnak.
  3. Hírlevél feliratkozás opció, hogy értesíteni tudj marketingezni az érdeklődők felé, valamit értesíthesd az újdonságokról, változásokról a feliratkozottakat.
  4. Írásos és videós segédanyagok arra az esetre, ha elakadnál!
  5. A sikeres domain név regisztrációtól számított 5-15 munkanapon belül elkészül a weboldalad!
  6. Modern megjelenés: A kor követelményeinek megfelelő kinézet egy már elkészített kinézet és a kapott képek alapján. Amennyiben nincsenek grafikáid, úgy az igények felmérése után tudok erre is árajánlatot adni (mint pl. a logótervezés).
  7. Képgaléria integrálás, remek megjelenítése lehet pl. a referenciáknak.
  8. A weboldal keresőbarát módon lesz elkészítve, valamint a keresőoptimalizálást elősegítő funkciókat integrálom a munka során.
  9. Videó beágyazási lehetőség (hiszen már az alaprendszer része).
  10. Kapcsolati űrlap, hogy könnyedén kapcsolatot teremthessenek veled leendő ügyfeleid.
  11. Részletes statisztika, hogy “mindent” tudj a látogatóidról!
  12. Tartalomfeltöltés – megegyezés szerint. Természetesen a menüpontokat – átadás után – az admin felület segítségével később könnyedén tudod bővíteni, formázni!
  13. Teljes körű adminisztrációs felület, amely segítségével programozói tudás nélkül tudsz változtatni minden egyes már meglévő aloldalon, és itt tudsz új aloldalakat is létrehozni. Innentől kezdve nem kell fizetned a tartalomfeltöltésért!
  14. Betanítás: hogy használni is tudd a weboldalhoz tartozó admin felületet! Erre a célra oktatóvideók állnak rendelkezésre, amelyeken részletesen megmutatom az elérhető funkciók használatát! Ha a Word programmal elboldogulsz, ezzel is könnyedén meg fogsz birkózni! Ha olyan dolgot fejlesztek neked, amiről nincs videóm, akkor készítek.
  15. Biztonságos weboldal: nem kell attól félned, hogy feltörik, pontosan tudom mit kell tenni azért, hogy ne legyen veszélyben a weboldalad!
  16. Blog integrálás: írj szakmai cikkeket és élvezd a visszajáró látogatók által generált extra forgalmat!
  17. Facebook like és megosztás gomb elhelyezés a tartalmakban.
  18. Facebook doboz elhelyezés az oldalsávra.
  19. Később továbbfejleszthető a weboldal.
  20. Egyebek: az igényfelmérő során mindent megbeszélünk!

Honlapkészítés referenciáim, ajánlások:

Videó a referenciáimból:

Miért engem bízz meg leendő weboldalad elkészítésével?

Több, mint 1100 elégedett ügyfelem van, és ennél is több emberhez jutott el a nagy sikert aratott  “137 tipikus hiba, amelyet el lehet követni egy weboldal tervezése, kivitelezése és menedzselése során” című ingyenes tanulmányom. Ha még nem ismered a tanulmányt, kérj egy ingyenes példányt a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek valamelyikén!

17 éves weboldal készítés, keresőoptimalizálás és online marketing tapasztalattal rendelkezem. Két szakmai blogomon több mint 1900 (!) cikk és oktatóvideó található.

Tanítok is. A munkám során felhalmozódott tudást online és személyes tanfolyamokon adom át az érdeklődőknek. Immáron több, mint 12,5 éve.

Tudom milyen weboldal kell egy vállalkozásnak, ha online (is) sikereket akar elérni. Erről írtam az első, 312 oldalas könyvemet: https://olcsoweboldal.hu/konyv/

Mennyibe kerül egy WordPress weboldal?

Minden munkára egyedi árajánlatot adok.

De hogy legyen egy nagyságrendi ár, mert tudom, hogy a fenti ajánlat mellett ez is fontos számodra: a weboldal készítés munkadíja nálam általában 100-200 000 Ft között “szóródik”. Az ár az egyedi és/vagy később megismert igények függvényében változhat.

Írj az alábbi űrlapon, vagy hívj a +36 70 623 8822-es telefonszámon, hogy egyeztessük a részleteket!

Az alábbi űrlap segítségével is tudsz e-mailt küldeni nekem:

    Kérlek add meg az adataidat az ajánlatkéréshez.

    Név (szükséges)

    E-mail cím (szükséges)

    Telefonszám (nem kötelező)

    Miben segíthetek?

    Robot-ellenőrző kérdés:

    Az űrlap elküldésével hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

    Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérlek hívj a +36 70 623 8822-es számon vagy írj az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

    Adatvédelmi tájékoztató

    WordPress segítséget keresel?

    Kérj díjmentes árajánlatot!

    Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.