Fizetős WordPress kinézetek – a demón látott oldal összerakása

Volt már arról szó, hogy milyen módon lehet kinézeteket választani WordPress-hez, azon belül említettem a fizetős kinézeteket. Tudni kell a fizetős kinézetekről, hogy az ingyenes kinézetek többségénél tapasztalható „feltelepítem, aktiválom és készen vagyok” hozzáállás itt nem működik. Telepítés és aktiválás után sok esetben csak nagyon halványan emlékeztet a kapott végeredmény a demo oldalon látott weboldalhoz.

Most egy módszert mutatok meg, amellyel könnyedén össze lehet rakni a demo weboldalt, amelyet átalakítva könnyebben elkészül a weboldal, mintha a nulláról kellene mindent összerakosgatni. A 21,5 perces videón látott módszer a legtöbb themeforest.net oldalról származó kinézetnél működik, de vannak eltérő metódust követő példák is. Más weboldalakon, pl.: templatemonsterről származó kinézeteknél más a szokásos eljárás.

Jól értem? Fizetős kinézet, és nem működik egyből?
Rengeteg funkciót tartalmaz egy ilyen kinézet, ezért érdemes elsajátítani azt a módszert, amellyel könnyedén össze lehet rakni a demo oldalt, és ki lehet aknázni a kinézetben rejlő összes lehetőséget. Sajnos a kicsit nehézkesebb elindulás a hátránya az ilyen összetett kinézeteknek.

Nézzünk egy példát: THE7 kinézet
Vegyük példának a személyes kedvencemet, a THE7 nevű kinézetet. A THE7 – érdekes, de igaz – a 7. legtöbbször eladott WordPress kinézet a themeforest.net oldalon, 21 419 vásárlással. Az 59$-os árral, 266 Ft-os USD mellett 330 millió forintnyi pénzt termelt ez a kinézet. Oka van ennek.

Mi a sikere titka?
Számtalan kinézetű weboldalt lehet felépíteni a segítségével. Példák a demóból: http://the7.io/ – itt nézd meg a HOME menü alatti menüpontokat. Mennyire máshogy néz ki egy Business, egy Portfolio és egy Photography típus? És ez mind egy kinézetből kialakítható! Mind más és más elrendezésű, ez az alap kinézetek, látható, hogy rengeteg módon lehet alakítani a kinézetet.

A közreműködésemmel jöttek létre az alábbi THE7 alapú weboldalak:

(rövid válogatás, ugyanis közel 200 weboldalt csináltam THE7 kinézettel)

Ugye, hogy nem is hasonlítanak egymásra? Hogyan lehetséges?
A kinézetbe bele van építve a Visual Composer: Page Builder for WordPress (29 perces videó van a link mögött!) nevű bővítmény, valamint a Slider Revolution – 13 perces videó van a link mögött – bővítmény.

A Page Builder egy multifunkciós oldalépítgető, amelyet úgy kell elképzelni, mint az építókockákat. Szinte csak össze kell „kattintgatni” vele a weboldalt.

A Slider Revolution pedig egy profi képváltogató, képanimáció-készítő rendszer. Kategóriájában mindkettő a legnépszerűbb fizetős kiegészítő (a kinézethez ingyen adják), ~60 000 és ~50 000 eladással (28$ és 18$ az áruk).

Hogyan rakjam össze azt a weboldalt, amit a demóban láttam?
Az alábbi, több mint 21 perces videón bemutatom, a THE7 nevű kinézetet példának használva!


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Fizetős WordPress kinézetek – a demón látott oldal összerakása” bejegyzéshez 15 hozzászólás

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.