Fizetős WordPress kinézetek

A héten már az ingyenes WordPress kinézetekről, most jöjjön egy másik összefoglaló, mégpedig a fizetős WordPress kinézetekről.

Elöljáróban:
Rengeteg weboldal foglalkozik WordPress kinézetek értékesítésével, ám ezek közül sok a silány minőségű.

Mik a fizetős kinézetek előnyei?

  • Nem használják annyian, mint az ingyenes kinézeteket, ezáltal könnyebben lehet ténylegesen egyedi kinézetet készíteni belőlük.
  • Sokszor olyan funkciók is helyet kapnak egy-egy kinézetben, amelyek az ingyenes kinézetekben nincsenek benne (pl.: foglalási rendszer, étlap funkció, stb.)
  • Sokszor többféle oldalelrendezés közül is választhatunk egy-egy oldal létrehozásánál. Ilyen lehetőség pl. az, hogy az egyes oldalaknál a bal vagy jobb oldalon legyen-e az oldalsáv, vagy akár olyat is választhatunk, hogy ne is legyen oldalsáv.
  • Olcsón juthatunk minőségi kinézethez. Ennek oka, hogy nem egyszer kap a fejlesztő pénzt a munkájáért, hanem minden eladásból részesedik. Mivel sokan megveszik a kinézeteket, ezért sokkal olcsóbban is megéri eladni, hiszen a sok kicsi sokra megy elv alapján így jár a legjobban a kinézet fejlesztője.
  • Sok esetben lehet kérdezni a kinézet fejlesztőjétől egy erre a célra rendszeresített felületen.
  • Sok esetben részletes dokumentáció társul a kinézethez, amely lépésről-lépésre segít a megjelenés kialakításában.
  • Szoktak psd (Photoshop) fájlokat is mellékelni a letölthető kinézetbe, így a grafikai elemek is könnyen szerkeszthetőek.

Mik a fizetős kinézetek hátrányai?

  • A funkciók számának növekedésével egyenesen arányosan nehezebb összerakni azt az állapotot belőlük, mint amit a demo verzióban láttunk. Néha erre akár 2-3 órát is szánni kell. Persze ettől nem kell megijedni, nem általános, de előfordul. Van olyan fizetős kinézet is, amelyhez adnak egy xml fájlt is, amelyet ha beimportálunk egyből úgy látjuk a weboldalunkat, mint a demo verzióban.
  • Ha munka közben rájövünk, hogy nem megfelelő a kinézet, akkor annak a megvásárlása ablakon kidobott pénz volt.

Mely oldalak közül érdemes választani?

1. Themeforest (2 694 kinézet) – WordPress | ThemeForest

A jobb oldalon lehet válogatni különböző weboldal kategóriák közül, illetve azt is látni, hogy eddig mennyien vásárolták meg az adott kinézetet. Egy-egy kinézet 20-60 dollárba kerül. Fizetni bankkártyával vagy PayPalon is lehet.

2. WPZOOM (51 kinézet) – Premium WordPress Themes – WPZOOM

3. Elegant Themes (81 kinézet) – WordPress Themes Gallery | Elegant Themes

4. WooThemes – WordPress themes designed by WooThemes

5. Templatic – https://templatic.com/wordpress-themes/

templatic

6. Organic Themes – https://organicthemes.com/

organicthemes

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.