Fizetős WordPress kinézetek admin felületének megtekintése – fizetés előtt

Többször volt már arról szó, hogy hol találhatsz fizetős, ám elegáns WordPress kinézeteket, illetve egyáltalán milyen fajtái vannak a kinézeteknek.

A templatic.com weboldalt már korábban is említettem, hogy itt (is) remek fizetős kinézeteket lehet találni. Miért írok mégis ismét erről? Azért, mert egy olyan opciót vettem észre itt, amit eddig máshol nem láttam.

Itt a kinézeteknek nem csak demo verziója van, ahol meg lehet nézni, hogyan fog kinézni, ha weboldal készítünk belőle, hanem lehet regisztrálni egy teszt-admin felületért, amelyen kipróbálhatjuk a kinézet belső felületét is. Arról is volt már szó, hogy az ilyen fizetős kinézeteket több idő összerakni, mint egy ingyeneset, illetve nem mindig látszik előre, hogy az adott kinézet biztosan megfelel-e az elképzeléseinknek. Ezen kételyek eloszlatására remek alkalom ez a regisztrációs felület.

  1. Menj a http://templatic.com/wordpress-themes-store/ oldalra, és keress egy neked tetsző kinézetet.
  2. Menj a http://test.templatic.com/ webcímre, és regisztrálj, és válaszd az előző pontban kiválasztott kinézetet.
  3. Kapsz egy e-mailt, amelyben van egy link, amellyel jóváhagyhatod a regisztrációdat. Innen egy olyan oldalra ugrasz, ahol láthatóvá válnak számodra a tesztoldalra szóló belépési adataid, így máris megnézheted „belülről” is a kiválasztott kinézetet.

A létrehozott teszt weboldal címe: http://test.templatic.com/ot/e1030904/
Belépés az admin felületére: http://test.templatic.com/ot/e1030904/wp-login.php
Név: e1030904
Jelszó: uvDwJdzXySyC

Belépés után a Themes menü alatt lehet kinézetet választani, majd megtekinteni a beállításait is, pl. az Automobile nevű kinézetet aktiválva az alábbi képen megjelölt helyen láthatóak a kinézet által létrehozott admin-menük:

automobile

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.