Ismételt rendelés gyors leadása korábbi rendelésből, Woo-ban

Ha olyan terméket értékesítesz, amelyet nem csak egyszer vesznek meg a vásárlók, akkor ezt a funkciót a te ügyfeleidnek találták ki.

Hogyan néz ki egy ismételt vásárlás?

Egy webáruház normál esetben úgy működik, hogy valaki lead egy rendelést, amit a shop teljesít. Ha elégedett volt a vásárló, akkor felmegy a webáruházba, és összerakja újból akár az eredeti kosarát, és úgy adja le a második (az eredetivel egyező) rendelését.

De mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem kellene újra összerakni egy kosarat (főleg ha sok termékből áll, mint egy bevásárlás), hanem lenne egy gomb, amivel automatikusan bekerülne a kosárba minden termék, ami egy kiválasztott korábbi rendelésnél volt?

Van megoldás!

A zárt oldalon elérhető megoldás pont ezt tudja. Be lehet állítani vele, hogy:

  • Látszódjon-e a funckió.
  • Látszódjon-e a rendeléslistában is a funkció, vagy csak a rendelés részleteinél jelenjen meg a gomb?
  • Milyen rendelési státuszú rendelésnél jelenjen meg a gomb. Alapértelmezés szerint csak a Teljesítve állapotú rendelésnél jelenik meg az újravásárlás lehetősége.

A beállítások után a rendeléseknél megjelenik egy Újravásárlás gomb a rendeléslista teljesített állapotú rendeléseinél, illetve a rendelés részleteinél is:

Az Újravásárlás gombot megnyomva a vásárló egyből a kosár oldalra jut, ahol a kosár tartalma kicserélődik azokra a tételekre, amik a korábbi rendelésnél is meg lettek rendelve.



Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.