WooCommerce 23. – Kosár+pénztár helyett: ajánlatkérés funkció

Ha valamilyen oknál fogva (pl.: egyedi árazású termékeket árulsz) nem szeretnéd, hogy a WooCommerce alapú webáruházadban a hagyományos „termék => kosár => pénztár” legyen a vásárló „útvonala”, van arra lehetőséged, hogy ezt lecseréld egy „termék => ajánlatkérés” opcióra. Tehát a megrendelés funkciót ki lehet cserélni egy kisebb elköteleződéssel járó ajánlatkérés funkcióra.

A webshop felépítése nem fog megváltozni az ajánlatkérés funkcióra való áttéréskor, csupán a kosár oldal helyett egy ajánlatkérés oldal lesz, ahol meg lehet tekinteni az összegyűjtött termékeket, majd név és e-mail cím megadása után e-mailben el lehet küldeni az ajánlatkérést.

Az e-mailben továbbított ajánlatkérés így néz ki:

Apróság, de fontos: a bővítményben arra is van lehetőség, hogy az ajánlatkérés csak úgy legyen elküldhető, ha elfogadja a kitöltő az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Hogyan kell a fentieknek megfelelően „átalakítani” egy WooCommerce webshopot?
Az alábbi, 5 perces videóban mutatok erre egy nagyon egyszerű bővítményt, amelyhez csináltam magyar fordítást, amit a videó alatt le tudsz tölteni!


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“WooCommerce 23. – Kosár+pénztár helyett: ajánlatkérés funkció” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.