Egyedi regisztrációs űrlap létrehozása

Szükséged van egyedi regisztrációs és bejelentkező űrlapra, hogy teljesen beolvadjon a design-odba? A „User Registration” nevű bővítmény pont ezeket tudja.

Egyedi regisztrációs űrlap létrehozása:

A folyamat pofonegyszerű. Így néz ki az űrlapépítő:

A bal oldali elemekből össze lehet rakosgatni a jobb oldalra egy űrlapot. A mezőneveket le lehet magyarra fordítani, illetve egyéb mező is hozzáadható (pl.: adatvédelem elfogadása), valamint a mezőkhöz egyéb kiegészítő információ is elhelyezhető.

A kész űrlap a megadott gyorskóddal betehető bármelyik oldalra. Innentől kezdve az adott oldalon az űrlap fog megjelenni (vagy a belépő űrlap), majd belépés után a profil. Minta:

Minta regisztrációs űrlap
Minta regisztrációs űrlap

A regisztrációs űrlap beállításai között megadható, hogy regisztráció után mi történjen:

  • EZT JAVASLOM! Menjen megerősítő e-mail a regisztrálónak, és az abban lévő linkre kattintás után váljon véglegessé a regisztráció.
  • Azt is lehet választani, hogy azonnal történjen meg a belépés – ennek hátránya, hogy később nem igazolható a jogszerű adatkezelés.

Kiegészítés:
Ha azt akarod, hogy a regisztrált tagok a /wp-login.php alatt belépve ne lássák a feliratkozóknak szánt admin felületet, akkor kiegészítőként telepítsd fel a feliratkozók kitiltása az admin felületről cikkben említett bővíményt.

Letöltés:

Borítókép: wpeverest.com

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.