WordPress webáruház – WooCommerce 12.: Egyszerű és variálható termékek kezelése

A WooCommerce webshop több terméktípust tud kezelni. Ezek közül kettő: Az ún. „Egyszerű” termék és az ún. „variálható” termék.

Mi a különbség az egyszerű és variálható termék között?

Az egyszerű termék egy „sima” termék, egy tulajdonsággal, egy árral, mindenféle „alverzió” nélkül. Ezzel szemben a variálható terméknél különféle tulajdonságok alapján lehetősége van a látogatónak választani, hogy a termékből milyen variációt szeretne. Ilyen tulajdonság lehet például: Szín, méret, kiszerelés, stb.

A különféle tulajdonsággal rendelkező termékvariációnak különböző eladási ára is lehet. Így pl. egy póló L-es és S-es verziója miatt nem kell kétszer feltölteni egy terméket, csupán egy új variációt kell beállítani hozzá.

Az alábbi videóban azt mutatom meg, hogy ezt a két típusú terméket hogyan kell kezelni a WooCommerce admin felületén, illetve mi a különbség köztük, és hogy különféle tulajdonságokat (attribútumnak hívja a rendszer) hogyan lehet felvinni.


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“WordPress webáruház – WooCommerce 12.: Egyszerű és variálható termékek kezelése” bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.