Bejelentkezés rész az oldal tetejére

Tagsági rendszerrel rendelkező oldalak esetében sokszor az oldal tetején van a bejelentkezés rész. Az alábbi videóban megmutatom, hogyan lehet hasonlót kialakítani. Grátiszként még arra is van lehetőség, hogy egy keresőmező is megjelenjen az oldal tetején.

A fentiekhez az Admin Bar Login bővítményt fogjuk használni hozzá.

Mikor ajánlom ezt a megoldást?

Ha olyan weboldalad van, amelyen rengeteg felhasználó lép be rendszeresen, így zavaró lenne számukra, ha el lenne dugva, vagy akár csak görgetni kellene a bejelentkezési űrlaphoz.

Mikor nem ajánlom ezt a megoldást?

Ha az oldaladon nem tölt be központi szerepet a felhasználók belépése, felesleges használni ezt a kiegészítőt. Vagy ha egyáltalán nincsenek regisztrált felhasználóid, akkor se telepítsd a bővítményt csak azért, mert „jól néz ki”! Nem viccből írom ezt, volt olyan ügyfelem, akinek azért kellett az oldalsávra bejelentkezés részt tenni, mert szerinte „komolyabbnak” néz ki tőle a weboldal, azt látják az ügyfelei, hogy milyen jó, hogy neki ilyen is van. Nem lehetett eltántorítani az elképzelésétől, így az oldalán el lett helyezve egy ilyen.

Jöjjön hát a videó!


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Bejelentkezés rész az oldal tetejére” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.