Bővítménykészítés alapok 1.: Új menüpont (almenükkel) az admin felületen

Ha szeretnél egy új menüpontot létrehozni a WordPress admin felületen, pár kattintással meg tudod tenni. Csak töltsd le a bővítményemet, és szabd testre az igényeidnek megfelelően.

Mit tud ez a bővítmény?

Létrehoz az admin felületen egy új menüpontot, amely alatt lesz 3 almenü is. Ezeket pedig fel tudod tölteni tartalommal.

Minta:

Mikor hasznos ez?
Ha pl. webfejlesztéssel foglalkozol, és adsz bemutató videókat is az alap szerkesztési feladatok elsajátításához az ügyfeleknek. Egy ilyen bővítmény használatával csak azt kell mondanod az ügyfelednek, hogy nézze meg pl. a „Videók” menüpontot az admin felületén.

Egyedivé tétel:
A bővítményben meghatározható, hogy milyen ikon (a Dashicons készletből) legyen a menüpontok neve előtt, hol jelenjen meg (a menü struktúra számozása szerint), illetve, hogy az egyes menüpontoknak mi legyen a neve és tartalma (címsor + szöveg).

Mit nem tud ez a bővítmény?

Nem fog az adatbázissal kommunikálni (de alapnak jó egy ilyen típusú bővítményhez is), azaz nem fogsz tudni a menüpontot alatt adatokat kezelni.

Letöltés (a tagsággal rendelkezők számára):


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.