Mennyit írtál eddig? Milyen vastag könyv lenne?

A címben feltett kérdésre kerestem a választ. 1 520 szakmai cikk után (a cikk 2017/11/09-én lett frissítve) kíváncsi voltam arra, hogy vajon egy-egy könyvvel összehasonlítva hol is állok?

Először is találtam egy remek online alkalmazást, ami megszámolja, hogy egy pdf-ben mennyi szó van. A kísérlet idejére letöltöttem egy-egy regényt pdf-ben, majd az előbb említett alkalmazással megszámoltattam, hogy ezek mennyi szóból állnak. Csak, hogy legyen mihez mérni a nálam fellelhető tartalmak mennyiségét.

Utána kerestem WordPress plugint ugyanerre a célra. Nem kellett sokáig keresgélnem, a Word Stat nevű bővítmény tökéletesen megfelel a célomnak.

Az eredmény:

Ez most sok vagy kevés? Nézőpont kérdése – pár könyv terjedelme:

Telepítés és aktiválás után megjelenik egy “Word Stats” menü a Vezérlőpult alatt (sőt, magán a Vezérlőpulton is van egy gyors összefoglaló ahol az oldalakon és a cikkekben található szó-számot külön-külön is megtekinthetjük), ahol meg lehet nézni, hogy mennyi szót írtunk eddig, illetve sok más dolgot is, pl.: Melyek a leggyakrabban leírt szavak, mely cikkek rövidek, mely cikkek hosszúak, stb.

Frissítés, 2022. november 2.

A két blogom összesen ~1903 közzétett cikk található, amelyek összesen 402 588 szóból (229474 olcsoweboldal.hu, plusz 173114 wordpress.video.hu) állnak.

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.