WooCommerce 25. – WooCommerce Coupon Box bővítmény

A themeforest.net oldalon, illetve a több Envato-s oldalon minden hónapban vannak ingyenesen letölthető tartalmak, pl.: WordPress kinézetek, kiegészítők, hangfájlok, designelemek, animációk, HTML sablonok, stb. 2019. augusztusában egy remek WooCommerce kiegészítő is az ingyen elérhető elemek közé került (eredeti ára: 21$).

WooCommerce WooCommerce Coupon Box bővítmény

https://codecanyon.net/item/woocommerce-coupon-box/22495702 linkről lehet letölteni, bejelentkezés után. Vásárlás nélkül is létre lehet hozni egy fiókot.

A bővítmény segítségével felugró ablakot készíthetsz a weboldalra, amely felugró ablakban a látogatók meg tudják adni az e-mail címüket. Erre az e-mail címre egy előzetesen beállított paraméterek szerinti kuponkódot fog kapni, amelyet szintén az előre beállított időtartalom belül tud felhasználni WooCommerce webshopodban leadott rendelés esetén.

WooCommerce Coupon Box bemutató videó:

A bővítmény elvileg 2019. augusztus 31-ig érhető el ingyenesen!

Egy apró megjegyzés: Véleményem szerint érdemes visszatérő feladatnak feljegyezni magunknak, hogy a themeforest.net oldalról kiindulva minden hónapban letöltsük az ingyenesen elérhető elemeket. Legalább azokat, amelyek felhasználása később szóba jöhet.

Erre tökéletes megoldás a Wunderlist, amelyben havi visszatérő feladatként beállítható egy értesítés, így soha nem fogod elfelejteni a díjmentes letöltéseket! 🙂

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.