WooCommerce e-mailek megjelenésének személyre szabása

A Kadence WooCommerce Email Designer bővítménnyel könnyen testre lehet szabni a WooCommerce webáruházak tranzakciós leveleinek (új rendelés, teljesített rendelés, stb.) megjelenését.

Kadence WooCommerce Email Designer

A bővítmény telepítése és aktiválása után – a WooCommerce => E-mail Customizer menü alatt – számtalan opció megjelenik a WooCommerce levelek megjelenésének módosítására. A bővítmény fejlesztője csinált videót a használatról, és mivel nem bonyolult, csak „össze kell kattintgatni”, ezért nem csináltam magyar videót.

A lényeg röviden:

  • Könnyen lehet előre elkészített design-ok (igaz, csak pár darab van) közül választani, de a branded/weboldalad színei is könnyen beállíthatóak. És sokkal alaposabban, mint ahogy az alap WooCommerce lehetőséget ad rá (ahol csak 1 szín adható meg, ami pár helyen visszaköszön).
  • Élő előnézeti képen nyomon lehet követni, hogy az éppen eszközölt módosítás után hogyan nézne ki az e-mail sablon.
  • Egyedi logót is fel lehet tölteni a fejlécbe.
  • A szövegeket is lehet minimálisan módosítani.
  • Teszt e-mailt is lehet küldeni az élesítés előtt.
  • A beállítások exportálhatóak és importálhatóak.

A bővítmény legnagyobb előnye, hogy a „sablonos” WooCommerce e-mail helyett szebb, designosabb e-maileket fognak kapni a vásárlóid!

Letöltés:
Kadence WooCommerce Email Designer

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.