Ingyenes WordPress gyakorló honlap – ismét változás történt!

A januárban bejelentett, majd februárban módosított tesztoldal project feltételei ismét változnak, a szolgálatatás fejlesztésre szorult, ugyanis kevesen használták ki az ingyenes lehetőséget.

Az ingyenes gyakorló WordPress weboldal mától megszűnik (természetesen az aktív tesztoldalak nem vesznek kárba, minden tag elérheti a tagsága ideje alatt a régi oldalait)! DE! Mostantól helyette olyan ingyenes lehetőséget kínálok, amely nem tartalmaz* korlátozásokat! Ugyanis – ha aktív tagsággal rendelkezel – díjmentesen telepítek neked egy WordPress-t, a saját tárhelyeden, ha elküldöd nekem e-mailben a következő információk mindegyikét:

  1. FTP adatok (kiszolgáló neve, felhasználói név, jelszó)
  2. MySQL adatok (felhasználónév, jelszó, host, adatbázis neve)
  3. Domain neved (pl.: oldalam.hu), illetve hogy azon belül hol szeretnéd elérni a tesztoldaladat. Ha pl. oldalam.hu a webcímed, és ott van egy éles weboldalad, akkor kérheted, hogy pl. az oldalam.hu/tesztoldal url alá telepítsem a tesztelésre szánt WordPress-t.

A feljebb kért adatok megérkezése után 1-3 munkanapon belül telepítem a legfrissebb WordPress-t a megadott helyre, és máris indulhat az admin felület, a bővítmények és kinézetek tesztelése!

Egy WordPress videós tanfolyami résztvevő ingyenesen egyszer kérhet tesztoldal telepítést a tagsága ideje alatt.

* a tárhelyszolgáltatódtól függően mégis tartalmazhat, de a tárhelyek többségén nincs korlátozás/olyan tényező, amely nehezíti a munkát

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.