WordPress mesterjelszó

A most bemutatott bővítmény arra jó, hogy egy jelszóval (adminisztrátori jelszó) bármelyik – a weboldaladhoz tartozó – WordPress felhasználó admin felületére be tudj lépni. Tehát a bővítmény telepítésével az adminisztrátori jogkörrel rendelkező felhasználó jelszava „mesterjelszóvá” válik.

Volt már itt hasonlóról szó, nevezetesen olyanról, amellyel adminisztrátorként az admin felületről tudsz felhasználót váltani.

Ez a annyiban különbözik a már megismerttől, hogy ezzel egyszerre tudsz két külön jogkörrel rendelkező fiókban tevékenykedni (és csak egy jelszót kell megjegyezned), csupán annyit kell hozzá tenned, hogy telepíted a bővítményt, és két különböző böngészőben két különböző felhasználónévvel belépsz két különböző fiókba, ugyanazzal a jelszóval, ami nem más, mint az adminisztrátori jelszavad.

Miért jó ez a bővítmény, amikor adhatom ugyanazt a jelszót két felhasználónak is?
Ezt biztonsági szempontból nem javaslom!

Mit kell tenni a funkció aktiválásához?
Töltsd le a „Use Admin Password” nevű bővítményt, telepítsd, majd aktiváld. Nem kell semmi mást tenned, innentől kezdve a fent leírt funkció él! A bővítmény létrehoz a beállítások alatt egy menüpontot, amire semmi szükség nincs. A bővítményből ezt a funkciót kiszedtem, akár ezt a verziót is letöltheted!

Use Admin Password letöltés:
| eredeti verzió | módosított verzió (nem hoz létre menüt) |

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.