Alternatív lehetőségek a régi Lightbox plugin helyett

Ha valamiért nem működik a WordPress weboldaladon a régi Add Lightbox nevű képnézegető akkor 3 javaslatom is van:

  1. Használj NextGen Gallery bővítményt (23,5 perces videó van róla a link mögött!), és ezzal építs képgalériákat, ebben ez a funkció alapból benne van.
  2. Használd a FancyBox for WordPress bővítményt, ez egy jó alternatívája az Add Lightbox pluginnek.
  3. Ha nem galériát készítesz, hanem csak egy-egy képnél szeretnéd kinagyítani úgy a képet, hogy a háttérben megmarad a weboldal, és előjön a kép, akkor tedd ezt: Telepítsd a NextGen Gallery-t, ez mindenképpen hasznos lesz a galériákhoz. Ám ennek van egy olyan eldugott beállítása (ott, ahol orvosolni lehet a NextGen Gallery kontra FancyBox összeakadást is), amellyel kiválthatod a Lightbox vagy FancyBox bővítményt: Menj a „Galéria” => „Egyéb opciók” => „Lightbox effektusok” menüre, és ott válaszd ezt a beállítást:

nextgen-trukk

„Alkalmazás az összes képfájlra mutató képre” – ezzel azt éred el, hogy minden olyan kép, amely képre hivatkozik (jellemzően: kattintható és a nagy méretű kép jelenik meg) lightbox effekttel fog megnyílni a weboldaladon.

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.