Bejegyzésekből pdf generálása – akár tömegesen is

Gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne, ha valahogy egyben le lehetne tölteni a bejegyzéseket, egy olvasható formátumban, pl. pdf-ként?

Az alábbi videón bemutatott – telepíthető – ingyenes programmal képes leszel arra, hogy akár egyesével, akár egyszerre több cikkből is pdf verziót generálj.

A program használata nagyon egyszerű: első lépésben ki kell exportálni az „Eszközök” => „Exportálás” menüpont alól a bejegyzéseket.

Második lépésként a programot le kell tölteni, majd telepíteni kell a számítógépedre. Pont úgy, ahogy bármely más programot is telepítesz. Csak Windows-os gépen lehet telepíteni a programot.

Harmadik lépésben be kell tölteni a programba a kiexportált xml fájlt, amely a bejegyzéseket tartalmazza. Ezek után a program felületén ki kell választani, hogy mely bejegyzésekből akarsz pdf-et generálni, és hogy a pdf-ek egybe legyenek-e fűzve, vagy inkább cikkenként legyen egy-egy pdf.

Jöjjön tehát a videó:


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.