Felhasználói fiók törlése funkció

Ha nem elégszel meg a GDPR (egységes európai adatvédelmi rendelet) óta, a WordPress 4.9.6-os verziója óta elérhető személyes adatok exportálása és törlése funkcióval, akkor jó helyen jársz. A Delete Me bővítménnyel a felhasználók a saját felhasználói fiókjukat tudják törölni.

Telepítés és aktiválás után a “Beállítások” => “Delete Me” menüpont alatt tudod beállítani, hogy melyik felhasználói szinteken lévő felhasználóid számára legyen elérhető a törlés funkció. Illetve itt magyarra tudod fordítani a funkció használata során látott feliratokat és gombokat, valamint be tudod azt is állítani, hogy kérsz-e e-mailben értesítést akkor, ha valamelyik felhasználód törölte magát a weboldaladról a funkció segítségével.

Delete Me bemutató:

Letöltések

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.