Fontos díjat nyert a WordPress!

Minden évben megrendezik az Open Source Awards nevű eseményt, ahol különböző kategóriákban versenyeznek egymással nyílt forráskódú szoftverek.

Mivel tavaly a főversenyt a WordPress nyerte, ezzel azt a jogot is elnyerte, hogy 2010-ben indulhasson a „Hall of Fame CMS” kategóriában, ugyanis itt csak olyan CMS (tartalomkezelő) rendszerek indulhatnak, amelyek minimum egyszer megnyerték már a főversenyt.

Mark King
Mark King

A Drupal és WordPress között akkora volt a verseny idén, hogy csak egy extra bíró, Mark King segítségével tudták eldönteni, hogy melyik tartalomkezelő rendszer nyerje idén a rangos díjat.

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy sokunk kedvenc tartalomkezelő rendszere, a WordPress nyerte az idei „Hall of Fame CMS” kategória fődíját!

A WordPress rajongók öröme ezzel nem ért véget, ugyanis a legígéretesebb CMS kategóriában 3. helyet szerzett a WordPress-hez telepíthető – azt közösségi média funkciókkal kibővítő – BuddyPress nevű kiegészítő.

Akinek még nincs WordPress weboldala, eggyel több oka van, hogy miért a WordPress-t válassza!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.