Gyakorló weboldal a videós PROFI tagoknak! Változás!

FIGYELEM! Az alább leírtak helyébe a következő oldalon leírt feltételek léptek életbe, 2012. szeptember 7-én: Ingyenes gyakorló WordPress weboldal telepítése.

*******************************************************************************

Január elején jelentettem be az akkori legújabb fejlesztést, amely szerint mindenkinek, aki videós tagságot vásárol, automatikusan jár egy ingyenes WordPress tesztoldal. Ez a mai naptól változik, immáron csak a PROFI tagsággal rendelkezőknek jár az ingyenes gyakorló weboldal lehetősége!

Természetesen az aktív START csomaggal rendelkező ügyfeleknek továbbra is rendelkezésre áll a lehetőség, hiszen ők ilyen feltételek mellett vettek tagságot, és ez a lehetőség egészen addig él számukra, amíg megszakítás nélkül START csomaggal rendelkeznek. Magyarán ha lejár a START csomagjuk, és nem hosszabbítják meg, utólag hiába vesznek újra START csomagot, már nem fog járni az ingyenes tesztoldal!

Mivel a START csomaggal rendelkező tagok nem férnek hozzá leírásnál szereplő jelszóhoz, amely az ingyenes tesztoldal létrehozásához szükséges, ezért a jelszót e-mailben kapják meg!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.