Itt a 10000. WordPress bővítmény (videóval)!

A WordPress tartalomkezelő rendszer továbbra is töretlenül fejlődik, tegnap este megjelent a 10000. kiegészítő a rendszerhez.

A fejlesztők előtt tisztelgek az alábbi videóval, hiszen a több ezer fejlesztő nem sajnálja az idejét és a befektetett munkáját, és lankadatlanul készítik az újabb és újabb hasznos bővítményeket a rendszerhez.

A bővítmény nem tud sokat, és annyira nem is hasznos, de az mindenképpen nagy szó, hogy ez a 10000. bővítmény a WordPresshez.

RSS Add Image Header bővítmény:
A bővítmény segítségével egy képet illeszthetünk be az RSS feedünk elé, amelyet az RSS olvasó megjelenít, így eggyel több lehetőségünk van, hogy képi úton is erősítsünk a brandünket. Ha az RSS olvasód nem jeleníti meg a képet, az nem a bővítmény hibája, hanem az RSS olvasó hiányossága. Több olvasóval is próbáltam, és végül az RSS Bandit volt az, amelyik meg tudja jeleníteni a képet a feed elején.

Az alábbi videó nem tartozik a WordPress videók oktatócsomagba, ezért a benne elhangzott fogalmak részletezése sem teljes körű, illetve a videó sem tartalmaz vágást, és utólagos korrekciót!

Rendeld meg még ma a tagságod, és ismerkedj meg behatóbban a WordPress CMS rendszerrel!


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.