Részletes WordPress biztonság videó (nyerd meg ingyen!)

Forrás: cms2cms.com

A címben említett oktatóvideó a jövő hét elejére elkészül, és akkor mindenki számára elérhető lesz. De nem jöttél hiába!

Egy kis játékra invitállak!
Kérlek egy hozzászólás (görgess lejjebb) formájában tippeld meg, hogy mennyibe fog kerülni ez az oktatóanyag? Aki a legpontosabban tippel, INGYEN megkapja a videót. Ha több azonos tipp is érkezik, akkor az lesz a nyertes, aki a tippjét előbb adta le. Ezért érdemes figyelni, hogy a tippeddel nem egyezik-e meg egy korábbi játékos tippje. Egy IP címről több tipp beküldése esetén az első leadott tippet veszem figyelembe. A nyertest az anyag elkészültének bejelentésekor teszem közzé, és onnantól számítva egy hete lesz a videó letöltésére.

Előzetes információk, hogy pontosabban alkothass véleményt:

  • Minden, általam fontosnak ítélt és könnyen, programozói tudás nélkül megvalósítható védelmet bemutatok annak érdekében, hogy biztonságban tudhasd a WordPress weboldala(i)dat.
  • Felbontás: Nagy felbontás, ~1366x768px méret.
  • Hossz: Előzetes számítások szerint 60-120 perc.
  • A videó letölthető, egyszer fizetsz érte, és amíg nem törlöd a számítógépedről, addig annyiszor nézheted meg, amennyiszer akarod.
  • Tudomásom szerint a magyar piacon nincs részletesebb oktatóvideó a WordPress biztonsági kérdéseiről. Ahogy a teljes online oktatóanyagom is az ország egyik legrészletesebbje. Nézd csak meg a tartalomjegyzéket!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Részletes WordPress biztonság videó (nyerd meg ingyen!)” bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.