Tömeges termékszerkesztés & terméklista oldal létrehozása

Korábban írtam, hogyan lehet tömegesen átárazni webáruház termékeket. Mutatok 1 másik megoldást is, és hoztam egy példát éttermeknek „étlapszerű” terméklistára.

Tömeges termékszerkesztésről volt már szó. De ott olyan megoldást mutattam, ami akkor működik, ha minden termék árát ugyanolyan összeggel vagy %-al kell módosítani.

Tömeges termékszerkesztés

A Bulk Edit Posts and Products in Spreadsheet bővítmény használata egyszerű, ezért külön videót nem csináltam róla, mivel a fejlesztő már gyártott ilyet:

Szuperül lehet használni akkor, amikor több(száz) terméket kell átárazni pl. egy árlista alapján. Ahelyett, hogy minimum a gyorsszerkesztést (ami valljuk be, nem túl profi megoldás a WooCommerce webáruházak adminisztrálásához) kellene használni minden terméknél, lehet egy képernyőn gyorsan (miután kiiktatod a felesleges oszlokat, és átláthatóvá válik) végigmenni az átárazandó termékeken:

Egyszer 120 terméket kellett átáraznom gyorsan, és nagyon jó szolgálatot tett ez a bővítmény.

Letöltés:
Bulk Edit Posts and Products in Spreadsheet: Használt verzió | Legújabb verzió

Terméklista oldal létrehozása

A WooCommerce Product Table Lite bővítmény tud ilyet. Telepítés után a „Product Tables” menü alatt lehet beállítani, hogy mely termékekből (Query fül alatt) csináljon listát (abban milyen oszlopok legyenek – Columns fül), illetve itt adja a rendszer a gyorskódot, amit egy külön oldalba be kell tenni. Ennek a helyén így fog megjelenni a terméklista:

Ha a termékkategóriáknak létrehozol 1-1 táblát, akkor étlapszerűen is lehet használni. Ezen felül arra is lehet használni, hogy gyorsan átlásd a feltöltött termékek árát, képét, kategóriáját. De akár gyorsított rendelésleadásra is lehet használni bármilyen webshopban.

Letöltés:
WooCommerce Product Table Lite: Használt verzió | Legújabb verzió

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.