Szép blog oldal felépítése régi WordPress kinézetben

Ha régi WordPress kinézeted van, akkor lehetséges, hogy a BLOG oldalad (cikkek gyűjtőoldala) nem néz ki szépen. Lehet rajta segíteni, kinézetcsere nélkül!

Blog-design WordPress bővítmény

Nem is a WordPress-ről lenne szó, ha nincs erre is egy bővítmény. A Content Views – Post Grid & List for WordPress plugin pontosan azt tudja, amiről a felvezetőben írtam. Generál a beállítások alapján egy ún. gyorskódot, és amelyik oldalban elhelyezzük, ott a beállítások szerint megjelenik a bejegyzések listája (amit persze további CSS módosításokkal még szebbé lehet tenni).

Telepítés és aktiválás után az alábbi helyen létre kell hozni egy megjelenést, majd a „Filter Settings” és „Display Settings” alatt testre kell szabni a megjelenést.

A „Display Settings” alatt be lehet állítani, hogy:

  • Rácsos elrendezésű legyen (Grid).
  • Mennyi bejegyzés legyen egy sorban (Items per row), külön tableten és mobilon is!
  • Mi látszódjon a következők közül? Kiemelt, kép, cím, bevezető, meta adatok (szerző, kategória, stb.)?

Mutatom, itt a beállíátásokat:

És a végeredmény?

Ilyen lett, mindenfajta további beállítás nélkül:

Ahogy feljebb írtam, ezt még CSS-el lehet szépíteni, pl. a címsorok, gombok, linkek színének beállításával, hogy a meglévő designba illeszkedjen.

Content Views – Post Grid & List for WordPress letöltés

Ui.: Persze ha már annyira elavult a kinézeted, hogy nem jeleníti meg szépen a blogodat, akkor érdemes lehet elgondolkozni a cserén, mert jó eséllyel annyira régi, hogy más problémák is lehetnek vele (gyorsaság, kompatibilitás, SEO, stb.).

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.