Visszasorolja ma a Google a weboldaladat?

mobilbarat★ 2015. április 21. – FONTOS HÍR! ★
Sok cég/vállalkozás fekete napja a mai, ugyanis a Google ma kezdi el lefuttatni az új algoritmusát, amely egész iparágakat fog átrendezni. Az új algoritmus azt vizsgálja, hogy az adott weboldal (illetve annak url-jei, külön-külön) mobilbarát módon van-e felépítve. Ha nem, akkor hátra fogja sorolni, jó eséllyel az új algoritmus világszintű teljes lefutásához szükséges 7 napon belül.

Állítólag sokkal nagyobb hatása lesz az új algoritmusnak, mint a korábbiaknak együttvéve (Panda, Pingvin algoritmusok), ezért érdemes komolyan venni!

A te weboldalad mobilbarát?
Ezen a linken tudod ellenőrizni: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?hl=hu

Ha nem az, mielőbb érdemes mobilbarát WordPress kinézetre váltani, ugyanis a keresési forgalom egyre nagyobb %-a mobiltelefonokon bonyolódik, nem érdemes megvárni a teljes hátrasorolást!

Megcsináljam helyetted a kinézet-cserét?
Mobilbarát weboldalt szeretnél? Ha nem szeretnél vesződni a kinézetváltáskor fellépő problémákkal,  keress meg, és kérj ajánlatot ★ weboldalad mobilbaráttá való átalakítására!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Visszasorolja ma a Google a weboldaladat?” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Szia Ádám!

    A megadott linken ellenőriztem egy weboldalam, hogy mobilbarát-e és a következő információt kaptam: „látható terület nincs beállítva”. Ezt hol kell beállítani?

    Köszönöm, Nóri

  2. Megtennéd, hogy leírod, hova tegyem pontosan? Az általam használt sablon (Annotum Sans) egy másikból örökli a fájlokat. Annak keressem meg a header.php részét és abba írjam bele vagy a Simple Custom CSS-be, vagy hová :)? Köszönöm, Nóri

  3. A header.php-t másold át a gyereksablonba, és ott másold be, oda, ahol hasonló, < meta.... kezdetű sorokat látsz! Mehet legfelülre! Tehát NEM a Simple Custom CSS bővítménybe kell másolni!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.