WordPress webáruház – WooCommerce 4. – Ingyenes kinézetek

Amikor azt elemeztem, hogy milyen WordPress kinézetek vannak, és honnan lehet őket beszerezni, akkor már említettem a newwpthemes.com weboldalt. Most ismét erről lesz szó, ám most a WooCommerce WordPress webáruház bővítmény kapcsán.

newwpthemes.com weboldalról letöltött ingyenes kinézetek – amellyel azért érdemes óvatosan bánni – tartalmaznak egy WooCommerces „integrációt”, amely lehetővé teszi, hogy ezen kinézetekkel működő weboldalakon is legyen WooCommerce által hajtott WordPress webáruház.

Azonban az nem tetszik nekem, hogy a webáruházas aloldalaknál nincs oldalsáv. Azaz valahogy így néznek ki a webshopos oldalak:

webaruhaz-01

Ugye, hogy ennél szebben nézne ki egy oldalsávval – ott pl. kapcsolati adatokkal, kosárral – megjelenő webáruház, valahogy így?

webaruhaz-02

A módosítást nagyon egyszerűen végre lehet hajtani, a következő néhány perces videón bemutatom, példával illusztrálom, minta-letöltéssel segítem a munkádat!

A videó PROFI PLUSZ tagsággal nézhető meg.


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“WordPress webáruház – WooCommerce 4. – Ingyenes kinézetek” bejegyzéshez 17 hozzászólás

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.