Letölthető videó: WordPress biztonság lépésről-lépésre

Megjelent a WordPress biztonsági kérdéseit széleskörűen bemutató – letölthető – oktatóanyagom. A videón magyar nyelven, részletesen megmutatom a biztonságossá tételhez szükséges lépéseket.

Minden, általam fontosnak ítélt és könnyen (programozói tudás nélkül) megvalósítható védelmet bemutatok annak érdekében, hogy biztonságban tudhasd a WordPress weboldala(i)dat.

Az anyagot nem csak olyan WordPress felhasználóknak szánom, akiknek nem okoz gondot az FTP csatlakozás, fájlmásolás, és tudnak bővítményt telepíteni. Ezek nélkül is lesznek hasznosítható tippeim számodra, igaz vannak olyan megoldások is, ahol a tárhelyre is be kell lépned. De ha még bátortalan vagy, és főleg tartalomszerkesztésre szoktad használni a WordPress-t, akkor bízz meg engem, és biztonságossá teszem a weboldaladat!

Tartalomjegyzék – kivonat:

  • Szoftverlista.
  • Miért fontos a WordPress biztonságára kiemelt figyelmet fordítani?
  • Pontosan mit kell védeni és mi ellen kell védekezni? Hogyan törnek fel egy weboldalt?
  • Mi a „biztos” recept (amivel maximalizálni lehet a védelmet) a biztonságossá tételhez?
  • Hogyan kell biztonsági mentést készíteni? (vázlat, van róla részletes videó is)
  • 30+ legfontosabb biztonsági szempont/tanács/teendő, amire figyelni kell minden WordPress weboldalnál. Te fel tudsz sorolni kapásból legalább 10-et?
  • 12 kiemelten hasznos WordPress biztonsági bővítmény. (nem kell egyszerre mindegyiket használni!)
  • Kódok paranoiásoknak.
  • Mit tegyél ha feltörték a weboldaladat? Hogyan indulj el a virusirtással?
  • Mindig legyél résen – előzd meg a bajt!

Lépésről-lépésre megmutatom, hogyan kell biztonságossá tenni a weboldaladat!

Tudnivalók:

  • A videóhoz nem jár semmilyen segítségnyújtás, de egyéni konzultáció keretein belül tudok segíteni, ha bárhol elakadnál.
  • Ha a weboldalad már fertőzött, sajnos nem biztos, hogy segíteni fog a videó. A videó főleg a megelőzésről szól, és nem a vírusirtásról, amelynek megvan a speciális metodikája. De tippeket és leírást adok a vírusirtásról is a videó mellé.
  • Ha a videóban esetleg régebb óta nem frissített bővítményt is bemutatok, ez nem jelent problémát, ezek a bővítmények nyugodtan használhatóak, amennyiben a https://wpvulndb.com/ oldalon nem szerepelnek, azaz nem találtak bennük a használatot kizáró sérülékenységet.

Videó infó:

  • Felbontás: 1364×768 pixel
  • Hossz: 55 perc
  • Nyelv: magyar
  • Ár: 8 000 Ft

Vélemények:

„Nagyon jól összeszedett anyag. Aki szeretné megvédeni a weboldalát az illetéktelen betolakodókkal szemben, annak kötelező végighallgatnia ezt az anyagot. Nagyrészt specifikusan a WordPress védelmével foglalkozik, de olyan információkat is meg lehet belőle tudni, amelyek nem csak a WordPress oldalak védelméhez nyújtanak segítséget. Nagyon tetszett a videó logikus felépítése, ez az első videó amit tőled láttam.” Farkas Mihály

Megrendelés:

  • Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd a tananyag ellenértékét ide utald: 11718000-22392576-00000000 – OTP Bank – Szűcs Ádám. Utalandó összeg: 8 000 Ft.
  • A pénz beérkezése után 1-3 munkanapon belül küldöm e-mailben a videó letöltési linkjét. Ha nem érkezne meg, haladéktalanul jelezd! A letöltésre 7 nap áll rendelkezésre, utána a letöltési link megsemmisül.

A rendelésed leadásához töltsd ki kérlek az alábbi űrlapot:

    Név (Cégnév - ha cég nevére lesz a számla) (szükséges)

    Magyarországi számlázási cím (szükséges)

    Adószám - ha NEM magánszemélyként rendelsz, akkor KÖTELEZŐ:

    Telefonszámod: (kötelező)

    E-mail cím (szükséges, ide fogom küldeni a letöltési linket)

    Megjegyzés, kuponkód (ha van)

    Ellenőrző kérdés (robot kitöltések ellen):

    A Felhasználói Szerződés és az ÁSZF elfogadása (kötelező):

    A személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás az Adatvédelmi tájékoztató szerint (kötelező):
    Az űrlap elküldésével hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

    Csak akkor tudod elküldeni az űrlapot, ha bepipálod az előző sorokban a jelölőnégyzeteket!

    Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérlek hívj a +36 70 623 8822-es számon vagy írj az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

    A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollevők között kötött szerződéseknek minősül. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és továbbításával Szűcs Ádám egyéni vállalkozóval kötötted. Megrendelésedet - a teljesítés megkezdése előtt - 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatod írásban, az info@szucsadam.hu címre küldött e-mailben. A teljesítés megkezdése után - a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontja alapján - az elállási és felmondási jog nem gyakorolható.

    Cikkértesítő

    Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

    Szólj hozzá!


    WordPress segítséget keresel?

    Kérj díjmentes árajánlatot!

    Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.