Themeforest.net – kinézet liszenszvásárlás lépésről-lépésre

Amennyiben kiválasztottál egy fizetős kinézetet a themeforest.net oldalon, vásárlás előtt regisztrálnod kell az oldalra. Erre azért van szükség, mert vásárlás és fizetés után a felhasználói fiókodba belépve fogod tudni letölteni a kinézetet.

Az alábbi videón bemutatom lépésről-lépésre a következőket: hogyan kell kosárba tenni a kinézetet, illetve a PayPalon keresztül hogyan tudsz bankkártyával fizetni, illetve ezek után hogyan tudod letölteni a kiválasztott és immáron megvásárolt kinézetet:

Leggyakoribb elakadási okok, és ezek megoldása:

Ha nem tudsz regisztrálni:
Később próbáld meg ismét. Biztosan sikerülni fog. Ha mégsem, akkor próbáld meg más e-mail címmel a regisztrációt. Ha nincs másik e-mail cím, akkor hozz létre egyet.

Ha nincs olyan bankkártyád (vagy nem fogadja el a rendszer), amivel kifizethetnéd a kinézetet:
Kérd meg egy ismerősödet, hogy segítsen ebben a saját bankkártyájával, és fizesd ki neki készpénzben (vagy utald át neki) a vásárlás összegét.

Nem annyiba kerül a kinézet, mint amennyi a videón szerepel:
A videó nem most készült, ezért a videó célja csak és kizárólag a vásárlási folyamat bemutatása, és nem a fizetendő végösszeg meghatározása. Mindig a kinézet(ek) aktuális árát kell kifizetni, és nem azt, amit a videón látsz.

Egyéb problémám van!
Ha a fentiekben nem tárgyalt problémád van, keress meg. A fentiekre viszont telefonon/e-mailben/hozzászólásban is csak a leírtakat tudom tanácsolni, mint hibaelhárítási/megoldási módokat.

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Themeforest.net – kinézet liszenszvásárlás lépésről-lépésre” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szia,

    Nekem a vásárlásnál kér olyat, hogy eu vat identification number és így drágább a sablon. Mit kell ebben a helyzetben tenni?

    Üdv: Attila

  2. Szia!

    Meg kell fizetni az ÁFÁ-t. (-: Ki lehet persze kerülni, de akkor meg itthon kell megfizetni a 27%-ot. Legalábbis ha legálisan akarod (ezt javaslom) a vásárlást intézni.

    Ádám

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.