Szerzői profilkép beállítása WordPress oldalon

Ha olyan kinézetet használsz, amelyben a cikkeknél látszódik a szerző profilképe, akkor érdemes használni ezt a kiegészítőt, hogy ne csak egy random avatar, vagy gravatar-kép lehessen a profilképed, hanem bármi, amit az admin felületen keresztül feltöltesz.

Mit kell tenned? Lépésről-lépésre bemutatom:

Elolvasom!

Hogyan tölts fel fájlokat a tárhelyre, FTP-n?

Ha azt hallod, hogy FTP-n kell felmásolni fájlokat a tárhelyre, nem kell ettől megijedni! Nagyon egyszerű lépések sora vezet el ahhoz, hogy a kívánt fájl felkerüljön a tárhelyedre.

Mikor érdemes FTP-n feltölteni fájlt?

Ha annak nagy mérete miatt a WordPress webes felületén ez nem sikerülne.

Elolvasom!

WordPress egyszerűen: a maximálisan feltölthető képméret beállítása

Hogyan kell beállítani, hogy mekkora legyen a WordPress médiafeltöltőn keresztül a feltölthető maximális képméret? Miért kell egyáltalán ezzel foglalkozni? Íme a válaszok egy rövid videón: WP Image Size Limit bővítmény: …

Elolvasom!

Képek automatikus (minőségromlás nélküli) tömörítése

A következő megoldás segítségével a weboldalad automatikusan fogja minőségromlás NÉLKÜL tömöríteni minden egyes feltöltött képedet. Miért érdemes használni? A feltöltött kép minősége 0,1%-ot SEM romlik, tárterület igénye pedig csökken. Gyorsabb …

Elolvasom!

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.