Exportálás és importálás funkció

Az „Eszközök” => „Export” funkció segítségével letölthető egy WordPress weboldal összes bejegyzése, hozzászólás, címkéje, oldala és egyedi mezője.

Export funkció
Export funkció

Nem kell mást tenni, mint a megjelenő opciókkal beállítani, hogy milyen feltételek szerint szeretnéd az exportálást végrehajtani, majd az „Export fájl letöltése” gombra kattintani, majd egy másik WordPress-ben az „Eszközök” => „Import” menüpontra kattintani, majd ott kiválasztani a „WordPress”-t, majd feltölteni a feljebb leírt módon kiexportált xml fájlt. Ezzel egy WordPress bejegyzései, oldalai, kategóriái, címkéi, és egyedi mezői átvihetőek egy másik WordPress alapú weboldalba.

Arra figyelj, ha két weboldal tartalma szóról-szóra megegyezik, a Google nem szereti, és az egyik weboldalt el fogja tüntetni a találati listából!

DEMO TARTALOM IMPORTÁLÁSA
A WordPress fejlesztői közreadtak egy xml fájlt, amit ha importálsz az admin felületen, akkor láthatod a kinézet különböző tartalom-megjelenítési formáit. Letöltés (jobb egérgomb, mentés másként)

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Exportálás és importálás funkció” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Nem indul el a letöltés 🙁 azt írja le van tiltva ez a funkció ne trükközzek…….

  2. Szia.
    Importáltam xmpp localhost szerverről de a sablont nem vitte át. Hogyan tudnám a sablont is? köszi

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.