Minden WordPress frissítés kikapcsolása

Mielőtt bemutatom az alábbi bővítményt, le kell szögeznem: a WordPress, a használt kinézet és bővítmények állandó naprakészen tartása fontos biztonsági követelmény! Ha ezt figyelmen kívül hagyod, súlyos biztonsági kockázatnak teszed ki a weboldaladat!

De ha téged zavar az, hogy mindig jelzi a rendszer a frissítéseket (vagy esetleg nem szeretnéd, hogy az ügyfél végezze el a frissítéseket), akkor remek hírem van!

Egy pofonegyszerű bővítménnyel ki lehet kapcsolni a frissítések keresését, és emiatt az lesz a végeredmény, hogy a WordPress felületen soha nem jelenik meg egy új, elérhető frissítésre felhívó figyelmeztetés. A bővítmény a Disable All WordPress Updates nevet viseli, és telepítés, és aktiválás után azonnal működik is, igazi „pár kattintásos” megoldás.

Ha a bővítményt kikapcsolod, akkor azonnal ismét elérhetővé válik az összes elérhető WordPress, bővítmény, és kinézet frissíthetősége.

Miért jó kikapcsolni a frissítéseket?

Ha eddig azt hitted, hogy azért írtam ezt a cikket, mert jó dolog kikapcsolni a frissítéseket, akkor félreértetted a szándékomat. Elnézést, ha félreérhetően fogalmaztam feljebb. Egyáltalán NEM jó/érdemes kikapcsolni a frissítések jelzését, de előfordulhatnak olyan helyzetek (mint amit pl. feljebb írtam), amikor szükség lehet erre a funkcióra, ezért készült ez a cikk.

Disable All WordPress Updates

Ez rövid videó lesz:

Letöltés:
Disable All WordPress Updates

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.