Neked melyik kinézet tetszik jobban?

Egy gyors kérdéssel fordulok hozzátok, kedves olvasóim! Gondolkozom azon, hogy meg kellene újítani a WordPress videók weboldal kinézetét.

A mostani kinézet:

Oldalsablon – bordó:

Blog főoldal – bordó:

Cikk sablon – bordó:

Mivel a WordPress színvilága hivatalosan kék, szürke és narancs színű, ezért arra gondoltam, hogy az új kinézetnek is sugallni kellene a WordPress szellemiségét.

Az új kinézet vázlatos terve (még nem teljes, de a színekből látszik a kijelölt irány):

Oldalsablon – kék:

Blog főoldal – kék:

Cikk sablon – kék:

A kérdés egyszerű! Neked melyik kinézet tetszik? Maradjon a bordó, vagy legyen a kék a videós oldal új kinézete? Kérlek írd meg lejjebb egy gyors hozzászólás keretében! Ha esetleg meg is indokolnád, hogy miért, azt külön megköszönném!

Ha egyéb ötleted van a kinézettel kapcsolatban, azt is szívesen veszem!

Köszönöm!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Neked melyik kinézet tetszik jobban?” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Mindenképpen az ÚJ design legyen! Ez fiatalos, letisztult. A mostani egyrészt nem is igazi bordó, hanem inkább rozsdabarna, ami olyan ,,öregapámos,, kinézetű és hangulatú… Az oldalad pedig inkább a fiatalabb korosztálynak szól…
    Szóval, egyáltalán ne gondolkozz azon, hogy maradjon-e a mostani, hanem válts!

  2. Szerintem a mostani kontrasztosabb, jobban kiemeli és tagolja a részeket. A fejléc alatti bordót és a body háttérbordóját megváltoztatnám, de a többi nagyon jó így, ahogy van. Ha szükségét érzed a váltásnak, válts, de a wordpress-kék szerintem nem a legszerencsésebb. De ha már az, akkor legyen egy kontrasztos színpárja is (és az ne a szürke legyen).

  3. Én a bordót tartanám meg alapban, de világosabb árnyalattal, és ötvözném bele a kéket. A szürkét mindenképpen kihagynám.

  4. Ki lehet ezt mérni google A/B teszttel? Mert egy oldal tartalmi változásait könnyű. Erre vannak plugin-ok. De amikor sablont akarsz kipróbálni és összehasonlítani… Na az egy érdekes feladat. De Te ezt biztos megoldod.

    Nekem a jobb kék tetszik. Bár szürke fekete (vagy ezüst”) szakértőibb lenne…

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.