Prémium (fizetős) bővítmények frissítése

A bővítményeket hagyományosan a Vezérlőpult – Frissítések menüpontban lehet frissíteni. A wordpress.org oldalról, a hivatalos bővítménytárban megtalálhatóakat legalábbis.

Kinézetbe „csomagolt” bővítmények

Előfordul, hogy egy egy kinézetet úgy árulnak, hogy abban „előre csomagolva” megtalálható egy vagy több prémium bővítmény. Például a kedvenc kinézetem, a THE7 kinézet megvásárlásakor 147$ értékű prémium bővítményt is megkapunk „ajándékba”, hogy a kinézettel együtt – annak funkcionalitását kibővítve – használhassuk. Ilyeneket pl., mint: LayerSlider, Visual Composer, Go Pricing, Revolution Slider, stb.

Manuális bővítmény frissítés

A fenti esetben nem kapunk regisztrációs kulcsot a bővítményhez, így az automata frissítés nem elérhető opció. Ekkor kell az ún. manuális frissítést (előtte készíts biztonsági mentés a weboldalról!) választani, amelynek van pár egyszerű lépése, igaz: kicsit körülményesebb, mint az automata frissítés használata. Erre akkor is szükség lehet, ha nem kinézettel kapjuk a bővítményt, hanem azt külön megvásárolva nem aktiváljuk. Vagy esetleg GitHub-ról származik a bővítmény. Az alábbi videón a LayerSlider bővítmény manuális frissítését mutatom be!


Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.