Sortörés a szöveges widgetekben

Alapvetően két módja van (az eredmény ugyanaz lesz), hogy a szöveges widgeteknél megoldjuk a tartalom tagolását, és ne csússzon egybe az összes tartalom.

1. Ugye úgy néz ki egy szöveges widget, hogy van egy „Cím:” része, valamint egy tartalmi része, ahová magát a szöveget másoljuk be. Na ez ALATT van egy olyan opció, hogy „Automatikus bekezdés hozzáadása”. Ha ezen opció előtti jelölőnégyzetbe teszünk egy pipát, és így mentjük el a widgetet, akkor ahol sortörést használtunk a widget tartalmi részén belül, ott a weboldalon is lesz egy sortörés.

2. HTML formázással berakunk egy sortörést a szövegbe oda, ahol azt szeretnénk, hogy a mondandónk új sorba kerüljön. A sortörés HTML kódja: <br> – ahová ezt tesszük, az utána következő rész egy új sorba fog kerülni. Ebből lehet egymás után többet is alkalmazni, ha egy sortörés nem elegendő.

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Sortörés a szöveges widgetekben” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. no nem sikerült ide írnom, mert a wp lenyelte a html tag-eket.

    Helyesen:
    A kacsa br / kacsa helyett használható a kacsa hr /kacsa is. Ráadásul határozottabban tagol.

  2. Üdv:
    Nekem kilóg a szöveg a widgetből? Ez hogy lehet? jobb oldali sávban van a widget. Widget fajta visual editot szöveges. Sablon Customizr

  3. Nem segített mert egy bővítmény shortcode ot tettem be amin egy adott kategóriában a legutolsó bejegyzést mutatja. És valamiért kilóg a szöveg az oldalsávból Valami megoldás?

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.