2015 legjobb WordPress bővítményei

Az évek során egy több mint 250 tételt tartalmazó listát készítettem, olyan bővítményekkel, amelyek közül mindegyiket legalább egy ügyfél weboldalán használtam. Persze amikor egy új weboldalnak nekiállok, közel sem kell ennyivel dolgozni, illetve nem is ebből, hanem egy szűkebb listából válogatok. Most ezt a szűkebb listát még tovább szűkítettem, és ebből szeretnék 37 bővítményt ajánlani.

Ha az igényeidet szakember felméri, akkor a bővítmények számának kordában tartásával lehet keresőbarát, gyors, sokszínűen funkcionális, felhasználóbarát, és a törvényeket betartó weboldalak születnek.

★ Szeretnél weboldalt készíteni? ★
★ Nem csak oktatással, hanem ezzel is foglalkozok! Kért ajánlatot!

Jöjjön hát a válogatott bővítmény listám ABC-rendben!

1. Adminimize

adminimize

Az egyik legjobb kiegészítő felhasználómenedzsment témakörben. Segítségével könnyedén be lehet állítani, hogy a különféle jogkörű felhasználók mit lássanak az admin felületen.

2. All in One SEO Pack

aiosp

A YOAST féle SEO bővítmény mellett a másik legnépszerűbb SEO bővítmény. Bemutató itt.

3. All in One WP Security and Firewall

wp-sec

Az egyik legjobb és legegyszerűbb biztonsági bővítmény. A WordPress biztonságról itt találsz egy 123 perces videót!

4. BM Custom Login

bm-custom-login

Egyedi belépőoldal-design a WordPress-hez. Itt már készítettem róla videót.

5. Broken Link Checker

blc

Népszerű eszköz a weboldalon található törött linkek megtalálásához és javításához. A XENU mellett ezt is érdemes használni.

6. Capability Manager

Régi, de jól működő bővítmény. A felhasználói szinteket még tovább finomíthatjuk vele.

7. Captcha by BestWebSoft

captcha

Segítségével matematikai művelet megoldásához köthetjük a bejelentkezést, regisztrációt, jelszó-újraigénylést és hozzászólást. Frissítés, 2017. december 19.: Sérülékenységet találtak a bővítményben, NE használd!

8. Clef Two-Factor Authentication

clef

Használatával ki lehet kerülni a weboldalon a jelszó használatát. Ezt felváltja egy okostelefonról, két lépcsős azonosítást követő belépés.

9. Contact Form 7

cf7

A legnépszerűbb kapcsolati űrlapos WordPress-bővítmény. Az oldalon már sok cikk/videó született róla.

10. Contact Form DB

cfdb

Egy remek kiegészítő a Contact Form 7-hez. Telepítés és aktiválás után minden, Contact Form 7 űrlapon keresztül küldött e-mailből lesz egy exportálható másolat az admin felületen. Az adatvesztés elkerülése érdekében kötelező bővítmény minden weboldalon!

A lista következő 28 tételét (D-től Z-ig) – információkkal kiegészítve – csak PROFI PLUSZ tagsággal tekintheted meg!Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.