Ügyfélszolgálat: +36 70 623 8822

‘Bővítmények’

2015 legjobb WordPress bővítményei

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Bővítmények, Cikk, Ingyenes videók, cikkek

Az évek során egy több mint 250 tételt tartalmazó listát készítettem, olyan bővítményekkel, amelyek közül mindegyiket legalább egy ügyfél weboldalán használtam. Persze amikor egy új weboldalnak nekiállok, közel sem kell ennyivel dolgozni, illetve nem is ebből, hanem egy szűkebb listából válogatok. Most ezt a szűkebb listát még tovább szűkítettem, és ebből szeretnék 37 bővítményt ajánlani.

Ha az igényeidet szakember felméri, akkor a bővítmények számának kordában tartásával lehet keresőbarát, gyors, sokszínűen funkcionális, felhasználóbarát, és a törvényeket betartó weboldalak születnek.

★ Szeretnél weboldalt készíteni? ★
★ Nem csak oktatással, hanem ezzel is foglalkozok! Kért ajánlatot!

Jöjjön hát a válogatott bővítmény listám ABC-rendben!

1. Adminimize

adminimize

Az egyik legjobb kiegészítő felhasználómenedzsment témakörben. Segítségével könnyedén be lehet állítani, hogy a különféle jogkörű felhasználók mit lássanak az admin felületen.

2. All in One SEO Pack

aiosp

A YOAST féle SEO bővítmény mellett a másik legnépszerűbb SEO bővítmény. Bemutató itt.

3. All in One WP Security and Firewall

wp-sec

Az egyik legjobb és legegyszerűbb biztonsági bővítmény. A WordPress biztonságról itt találsz egy 123 perces videót!

4. BM Custom Login

bm-custom-login

Egyedi belépőoldal-design a WordPress-hez. Itt már készítettem róla videót.

5. Broken Link Checker

blc

Népszerű eszköz a weboldalon található törött linkek megtalálásához és javításához. A XENU mellett ezt is érdemes használni.

6. Capability Manager

Régi, de jól működő bővítmény. A felhasználói szinteket még tovább finomíthatjuk vele.

7. Captcha by BestWebSoft

captcha

Segítségével matematikai művelet megoldásához köthetjük a bejelentkezést, regisztrációt, jelszó-újraigénylést és hozzászólást. Frissítés, 2017. december 19.: Sérülékenységet találtak a bővítményben, NE használd!

8. Clef Two-Factor Authentication

clef

Használatával ki lehet kerülni a weboldalon a jelszó használatát. Ezt felváltja egy okostelefonról, két lépcsős azonosítást követő belépés.

9. Contact Form 7

cf7

 

A legnépszerűbb kapcsolati űrlapos WordPress-bővítmény. Az oldalon már sok cikk/videó született róla.

10. Contact Form DB

cfdb

Egy remek kiegészítő a Contact Form 7-hez. Telepítés és aktiválás után minden, Contact Form 7 űrlapon keresztül küldött e-mailből lesz egy exportálható másolat az admin felületen. Az adatvesztés elkerülése érdekében kötelező bővítmény minden weboldalon!

A lista következő 28 tételét (D-től Z-ig) – információkkal kiegészítve – csak PROFI PLUSZ tagsággal tekintheted meg!

    

Felismered borítóképről a WordPress bővítményeket?

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Bővítmények, Cikk, Érdekesség, Ingyenes videók, cikkek, Videó

http://wpfixit.com/plugins-quiz linken egy remek teszt jelent meg, amely keretében azon “tudásunkat” tesztelhetjük, hogy mennyire ismerjük a WordPress bővítmények borítóképeit a WordPress.org-ról.

Nekem elsőre 21/30 (70%) lett, aztán levideóztam az összes helyes választ:

Te felismered melyik kép melyik bővítményhez tartozik? (nincs hang)

Segítség! Nem látszik a Bővítmények menüpontom!

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Admin felület, Bővítmények, Cikk, Hasznos lehet, Ingyenes videók, cikkek

Nem látszik az admin felületen a “Bővítmények” menüpont? A hibát több dolog is okozhatja, ezek közül a leggyakoribbakat szedtem össze.

Hibalehetőségek/megoldási javaslatok:

 1. Valamilyen oknál fogva ilyen jogkörű WordPress-t telepített neked a rendszer.
 2. Lehet, hogy blogrendszeren belül regisztráltál, mint pl. a wordpress.com? Mert ott nem szokott lenni bővítmények menüpont.
 3. Lehet, hogy a kinézet functions.php fájljában van olyan kód, hogy ne látszódjon ez a menü.
 4. Lehet, hogy más bővítmény miatt nem látszik ez a menü.
 5. Softacolous-t használtál a WordPress telepítéséhez? Ha igen, próbáld meg a hagyományos WordPress telepítést!

Ha a fentiek egyike sem igaz rád, vagy nem tudod eldönteni mi a hiba, vedd fel velem a kapcsolatot, és segítek előkeríteni a “Bővítmények” menüpontot!

WordPress – általános hibaelhárítás

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Cikk, Ingyenes videók, cikkek

Ritkán, de előfordul, hogy valami hiba keletkezik egy WordPress weboldalon.

Leggyakoribb hibalehetőségek:

 • Nem megy egy korábban működő funkció.
 • Fehér lesz a weboldal egy része (vagy minden aloldala).
 • Nem lehet belépni az admin felületre, mert fehér képernyőt látsz a wp-login.php link alatt.
 • Nem látsz egy módosítást, amelyet az admin felületen eszközöltél.

Első lépés: Gondolkozz!

Milyen módosításokat végeztél azóta a weboldalon, amikor még nem állt fent a hiba? Ha vissza tudod állítani a korábbi állapotot, próbálkozz azzal! Ilyen lehet pl.: WordPress frissítés, bővítmény frissítés, kinézet frissítés, vagy akár egy nyelvi fájl frissítése.

Második lépés: Biztonsági mentés!

Mielőtt bármit módosítanál, csinálj egy teljes biztonsági mentést a weboldaladról! Erre azért van szükség, hogy a rossz állapotról is legyen egy biztonsági mentésed. Miért? Mert lehet, hogy véletlenül olyat teszel, amellyel csak rontasz a helyzeten. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de jól jöhet, és nem nagy munka.

WordPress – általános hibaelhárítás

Jöjjön néhány általános jó tanács, ezek közül legalább az egyik segíteni fog!

 1. Ha nem látsz egy módosítást, vagy valamit hibásan látsz, lehet, hogy ez segít: Szerver-cache: Kapcsold ki a cache-elő (WP Fastest Cache, W3 Total Cache, stb.) bővítményt.
 2. Ha módosítást nem látsz, akkor ez is lehet a hiba oka: Böngésző-cache: Nyomj CTRL+F5 billentyűkombinációt a böngésződben akkor, amikor a weboldaladat nézed. Ezzel a böngészőben tárolt verzió helyett a szerverről ismét lekéri a böngésző a weboldalt, így biztos lehetsz benne, hogy nem egy eltárolt, hanem friss változatot látsz a weboldaladról.
 3. Egy egy módosítást nem látsz: Lehet, hogy a szerver egy picit lassabban tárolja a változásokat. Várj pár percet, és nézd meg akkor a weboldalt, hátha ilyen triviális a “megoldása”.
 4. Ha frissítetted a WordPress-t, és azután omlott össze valami: Frissítsd visszafelé a WordPress-t, és várj az ismételt frissítéssel későbbig, hátha addig orvosolják a gondot.
 5. Kiegészítés az előző ponthoz: próbáld meg a “Vezérlőpult” => “Frissítések” menü alatt újratelepíteni az aktuális WordPress verziót, hátha csak nem ment le végig a frissítés. Ez az oldal tartalmára nincs kihatással, nem vesznek ez a beállítások, sem a kinézet, sem a tartalom. Ha azt látod, hogy a frissítés lement, de még mindig kiírja esetleg, hogy frissíts arra a verzióra, amelyre éppen most frissítettél, akkor kézzel kell frissítened a WordPress-t.
 6. Ha nem nyúltál semmihez, “egyszer csak előjött” a probléma: kérdezd meg a tárhelyesedet: nem történt-e olyan fejlesztés, amely érintheti a weboldaladat?
  1. Vagy éppen bővítmény frissítéssel összefügghet a következő dolog: tegyük fel, hogy a tárhelyen 5.4-es php verzió fut, de egy bővítmény megköveteli az 5.6-os php verzió meglétét: ilyen is okozhat problémát.
 7. Ha nem nyúltál semmihez, érdemes még azt ellenőrizni, hogy a WordPress automata frissítése be van-e kapcsolva? Mert ha igen, az is okozhatja a gondot. Érdemes kikapcsolni a funkciót, és az első pontban említett WordPress “visszafelé” frissítéssel próbálkozni.
 8. Ha WordPress költöztetés után jött elő a probléma, szintén a tárhelyszolgáltatónál érdemes keresni a hibát. Eltérő szerverbeállítások eltérő működést eredményezhetnek.
 9. Ha be tudsz lépni az admin felületre, érdemes az alapértelmezett kinézetre lecserélni a meglévőt, és úgy megnézni, hogy a hiba fennáll-e még. Ha nem, akkor a kinézettel lesz a gond. Ez csak a legritkább esetben megoldás, és itt nagyon vigyázz, mert a kinézet ki-be kapcsolásakor nem biztos, hogy az eredetileg használt kinézet minden beállítása maradéktalan, automatikusan visszaáll!
 10. Sok esetben a bővítmények okozzák a gondot, ezért ezzel kezdd a hibakeresést! Hogy kiderítsd, hogy így van-e a te esetedben is, a következőt kell tenned: Először kapcsold ki az összes bővítményt, majd ellenőrizd, hogy a hiba még fennáll-e! Ha igen, akkor nem a bővítményekkel lesz a gond. Ha nem látod a hibát, akkor az egyik bővítmény okozza azt. Ekkor kapcsolj be EGY bővítményt. Ellenőrizd a hibát. Ha nem látod, akkor kapcsolj be ismét egy bővítményt. Majd ellenőrizd a hibát. Egészed addig folytasd, amíg egyszercsak elő nem jön a hiba ismét. Ekkor tudod, hogy a legutoljára bekapcsolt bővítmény okozza a hibát. Tipp: A bővítményeket úgy is ki tudod kapcsolni egyszerre (ezt akkor csináld, ha az admin felületre sem tudsz belépni), hogy FTP-n a wp-content/plugins könyvtárat átnevezed pl. plugins2-re. Ha be tudtál lépni az admin felületre, ne felejtsd el visszanevezni plugins-ra!
 11. Frissítsd az összes bővítményt és kinézetet!
 12. Ha szerkesztetted a wp-config.php fájlt, és utána jön elő a hiba: nyisd meg NotePad++ programmal, és ments el BOM nélkül!
 13. Végső esetben egy korábbi biztonsági mentésből állítsd helyre a weboldalad működő változatát.
 14. Keress meg, és megnézzük a hibát!

Mi van akkor, ha nem segítenek a fentiek?

Akkor valószínűleg összetett probléma áll a háttérben. Vagy az is előfordulhat, hogy nem egy dolog okoz hibát, hanem több hiba együttes fennállása okozza a problémát.

Egy példa erre:
Egy ügyfélnél fordult elő, hogy nem működött a webshopban a rendelés funkció. Jött a szokásos ellenőrzés, de a hiba nem oldódott meg. Méghozzá azért, mert nem gondoltam arra, hogy egyszerre KÉT hiba is előfordulhat, azaz hiába állítok EGY dolgot, ha van még egy hiba, akkor nem lesz eredménye. Végül ezen az úton elindulva, két hibát kellett elhárítani: be kellett állítani a rendelés elküldéséhez az SMTP adatokat, illetve a WooCoommerce beállításai között a végpontokat vissza kellett állítani, ugyanis az ügyfél – nem értett hozzá – átírta ezeket, ezért IS lépett fel a probléma a rendelési folyamatban.

Szűcs Ádám
WordPress oktató
+36 70 623 8822
info@szucsadam.hu

A WordPress automatikus frissítés funkciójának kikapcsolása

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Cikk, Ingyenes videók, cikkek

A háttérben lefutó automatikus frissítéseket a WordPress 3.7 fejlesztői vezették be biztonsági és kényelmi szempontoktól vezérelve. Alapértelmezett esetben csak a karbantartási és biztonsági frissítések, valamint a nyelvi fájlok frissítése van engedélyezve. De nem csak a rendszer, hanem a nyelvi fájlok, bővítmények is frissülhetnek anélkül, hogy foglalkoznánk velük.

Ez olyan szempontból nagyon rossz, hogy adott esetben megboríthatja az egész oldal működését. Vegyük csak ezt a példát: kész káoszt okozna egy éles weboldalon, ha a leírt esetben nem kontrollálnánk a frissítést.

Szerencsére gondoltak erre a fejlesztők, és adnak lehetőséget a funkció kikapcsolására. Sőt! Választhatunk is, hogy mit akarunk automatikusan frissíteni, és mit nem.

Az észrevétlenül lefutó automatikus frissítéseknek 4 fajtája van:

 1. WordPress frissítés
 2. Bővítmény frissítés
 3. Kinézet frissítés
 4. Nyelvi fájlok frissítése

1. WordPress frissítés

Három altípusa van:

 • Fejlesztői frissítések
 • Kisebb frissítések (ilyenek a karbantartó és biztonsági frissítések, pl.: 3.7 verzióról 3.7.1-re való frissítés)
 • WordPress főverzió frissítések (pl.: 3.6(.x) verzióról 3.7(.x) verzióra)

Alapértelmezés szerint csak a kisebb frissítések, illetve a nyelvi fájlok frissítése van engedélyezve.

WP_AUTO_UPDATE_CORE

A főverzió-frissítés és a fejlesztői verziók automatikus frissítéséhez meg kell ismerkednünk a WP_AUTO_UPDATE_CORE funkcióval. 3 módon lehet beállítani, mindhárom beállítás esetén más tulajdonsággal fog rendelkezni ez a funkció.

 • Ha az értéke true – a fejlesztői, kisebb és főverziók automatikus frissítése engedélyezve lesz.
 • Ha az értéke false – a fejlesztői, kisebb és főverziók automatikus frissítése nem lesz engedélyezve.
 • Ha az értéke minor – akkor a kisebb automatikus frissítések engedélyezve lesznek, míg a főverziók, és fejlesztői verziók frissítései nem fognak automatikusan lefutni.

Ha ki szeretnéd válogatni, hogy milyen automatikus frissítéseket engedélyezel, és mit nem, akkor 3 ún. filtert is segítségül hívhatsz:

 • allow_dev_auto_core_updates
 • allow_minor_auto_core_updates
 • allow_major_auto_core_updates

Ezeket a __return_true vagy __return_false értékekkel tudod engedélyezni vagy tiltani.

Példák:

A fejlesztői verziók automatikus frissítéseinek engedélyezése:
#1-es kód (a kinézet functions.php fájljába kell tenni)

A kisebb frissítések automatikus lefutásának tiltása:
#2-es kód (a kinézet functions.php fájljába kell tenni)

A nagyobb frissítések automatikus lefutásának engedélyezése:
#3-as kód (a kinézet functions.php fájljába kell tenni) vagy #3B kód wp-config.php fájlban való elhelyezésével

2-3. Bővítmény és kinézet frissítés

Alapértelmezésben ezek automatikus lefuttatása ki van kapcsolva. Az engedélyezésükhoz a auto_update_$type filtert kell használni. A $type részt lehet vagy “plugin” vagy “theme” szóval helyettesíteni.

Példák:

A bővítmények automatikus frissítésének engedélyezése:
#4-es kód (a kinézet functions.php fájljába kell tenni)

A kinézetek automatikus frissítésének engedélyezése:
#5-ös kód (a kinézet functions.php fájljába kell tenni)

4. Fordítások frissítése

Hasonlóan a kisebb frissítésekhez, ez a funkció is alapértelmezett esetben engedélyezve van.

A nyelvi fájlok automatikus frissítésnek tiltása:
#6-os kód (a kinézet functions.php fájljába kell tenni)

Az automatikus frissítések funkció kikapcsolása

A WordPress fejlesztőinek tudatos és átgondolt döntése volt, hogy az új verzióba betették az automatikus frissítést a karbantartó, biztonsági frissítésekkel, illetve a nyelvi fájlokat illetően. Szerintük ez a funkció garantálja, hogy a weboldal naprakész és biztonságos legyen, ezért nem javasolják ennek a funkciónak a kikapcsolását. Ezzel szemben én azt mondom, hogy kapcsoljuk ki ezt a funkciót, és amikor megjelenik új verzió, akkor az eddig megszokott módon végezzük el a frissítést. Így elkerülhetjük azt, hogy – extrém esetben – tudtunk nélkül összeomlik a weboldalunk. Illetve így garantált, hogy a frissítés előtt tudunk biztonsági mentést készíteni a weboldalunk aktuális állapotáról.

Fő frissítések automatikus lefutásának kikapcsolása
A auto_update_$type filterrel tudjuk állítani. Ha a $type szót kicseréljük erre: “core”.

Az alap WordPress frissítések (ld. 1-es pont felül) kikapcsolása:
#7-es kód (a kinézet functions.php fájljába kell tenni)

Minden automatikus frissítés kikapcsolása

Ez minden fajtáját kikapcsolja az automatikus frissítéseknek. Beleértve a WordPress, bővítmények, kinézetek, nyelvi fájlok automatikus frissítését is.

Két módon (bármelyiket választod, a végeredmény ugyanaz lesz: nem fog lefutni egy automatikus frissítés sem) az összes automatikus frissítést deaktiválni:

wp-config.php fájlban el kell helyezni ezt a sort:
#8-as kód (én ezt használom)

A kinézet functions.php fájljába kell elhelyezni ezt a kódot, ahogy minden – jelen cikkben elérhető – “add_filter” kezdetű kódot:
#9-es kód

Mire figyelj nagyon?
Egy funkcióhoz ne adj több, egymásnak ellent mondó utasítást.

Nem fog lefutni az automatikus frissítés, ha:

 • WP_AUTO_UPDATE_CORE értéke hamis (false)
 • DISALLOW_FILE_MODS értéke igaz (true)
 • AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED értéke igaz
 • Ha nem fut a tárhelyen a cron funkció.

További infók:

A bővítményeltüntető bővítmény

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Admin felület, Bővítmények, Hasznos lehet, Videó

A WordPress oktatóvideó Facebook oldalát követők már február 7-én értesülhettek arról, hogy találtam egy remek bővítményt. Ezt posztoltam akkor:

“Olyan WordPress kódot találtam, hogy csak na! Már készül is az oktatóvideó róla, amely a PROFI PLUSZ csomaggal rendelkezők számára lesz elérhető!

Mit tud?
Segítségével el lehet rejteni a bővítmények listájából egy vagy több bővítményt (saját magát is)!

Aki ügyfeleknek készít weboldalt, az tudja, hogy ez egy kincs!

Azóta kiderült egy hiányossága a bővítménynek, mégpedig az, hogy az admin felületen, a Bővítmények => Szerkesztő menüpont alól nem tünteti el a bővítménylistából már “eltüntetett” bővítményeket. De ez cseppet sem von le az érdemeiből, hiszen van olyan bővítmény, amellyel a Bővítmények => Szerkesztő menüpontot eltüntethetjük, majd a művelet után eltüntetjük magát a bővítményt is, valamint el lehet tüntetni a Bővítmények => Szerkesztő menüpontot eltüntető bővítmény menüpontját is 🙂

Na jó, nem bonyolítom tovább, jöjjön a részletes (és érthető) videó a fent leírt “bővítményeltüntető bővítményről”.

A videó hossza: 7 perc 51 mp.

    

De jól néz ki! Ez WordPress? Vajon mi a kinézet neve?

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Cikk, Hasznos lehet, Ingyenes videók, cikkek

Volt már olyan veled, hogy egy weboldalt nézegettél, és felmerült benned a címben szereplő kérdések bármelyike? Ha igen, és értesz hozzá, akkor ezután nyilván az következett, hogy megnézted az adott weboldal forráskódját, majd kinyerted onnan a szükséges információkat, pl. a kinézet fájljait tároló mappa nevéből és/vagy a css fájlból, vagy egyéb módon.

Mostantól meg könnyebb dolgod lesz, sőt, még extra információkat is megtudhatsz egy-egy WordPress weboldalról. Persze csak olyanokat, amelyeket a forráskód megnézésével is kinyerhetnél. De miért is turkálnánk a forráskódban, amikor van rá egyszerűbb megoldás is?

A “Milyen WordPress kinézet ez?” weboldal használatával könnyedén megtudhatjuk a minket érdeklő információkat. Ehhez nem kell mást tenni, mint a minket érdeklő weboldal címét bemásolni az ott található mezőbe, majd a “Check Site” (oldal ellenőrzése) gombra kattintani.

Ezután két dolog történhet:

1) A weboldal nem WordPress. Ezt jelzi is a weboldal. Ezzel most nem foglalkozok, hiszen nem erről szól ez az oldal.

2) A weboldal WordPress. Ekkor a weboldal kinyeri a forráskódból és a fájlokból az információt, és ha elérhető, akkor megmutatja a használt kinézet nevét, elérhetőségét, szerzőjét. SŐT, extraként még a használt bővítményekről is készít egy listát, amely mellé egyből felajánl egy Google keresést is, vagy egy kattintással átmehetünk a bővítmény wordpress.org-os lapjára.

Plusz remek funkció: felül található egy “Most Popular” menüpont, ahol meg lehet nézni, hogy mely kinézetek a legelterjedtebbek, illetve mely bővítményeket használják a leggyakrabban a lekérdezett weboldalakon.

Frissítés:

 • Hasonló weboldal, és más információkat is megmutat egy-egy domainről: https://builtwith.com/
 • Hasonló szolgáltatás: wpthemedetector.com

Most még jobban megéri Magyarország legrészletesebb WordPress oktatóanyagából tanulnod!

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Hírek, Ingyenes videók, cikkek

Tudtad, hogy az általam kínált WordPress videóknál nem találsz részletesebb, több témakörre kiterjedő oktatóanyagot Magyarországon?

És ez még nem minden, van egy jó hírem!

Hogyan volt eddig?
Aki vásárolt egy oktatóanyagot, annak 3 hónap állt rendelkezésére, hogy minden információt feldolgozzon. Ez ~7,5 éve, amikor a WordPress videók oldal elindult, még biztosan mindenkinek elég idő volt. Csakhogy akkor 76 videó volt, most pedig 494 oktatóvideó áll a rendelkezésedre! A visszajelzések alapján változtattam (csakis a megrendelők előnyére) az eddigi konstrukciókon.

Mi változik mostantól? Természetesen még jobban jársz, ha megveszed az új konstrukcióban kínált oktatóanyagomat!
Nem elég, hogy az ország legrészletesebb WordPress tananyagát kínálom a számodra, hanem még az eddigi konstrukción is egy számodra igen előnyös módosítást hajtottam végre.

Mostantól minden tagnak 9 hónapja lesz arra, hogy a tagságának megfelelő összes videót megnézze, értelmezze, valamint az ügyfélszolgálat segítségét igénybe vegye. Hidd el, egy-egy elakadáskor nagy segítség, ha megmondom, hogy hová nyúlj, hogy megoldódjon a problémád! És ez a lehetőség az eddigi 3-4 hónap helyett akár 9 hónapig is nyitva áll előtted! Ennyi idő alatt tényleg mindenre van időd! A tagságról részletesebben a tagságok leírása részben olvashatsz!

Mit mondtak eddig azok, akik részt vettek a tanfolyamon?
A vélemények oldalon elolvasható!

Ezek alapján mennyibe fog kerülni az, hogy megtanuld a WordPress használatát?

 • START csomag: 14 900 Ft. (ezzel megtanulhatod az alapokat)
 • PROFI tagság: 29 900 Ft. (ez a haladóbb, és gyakran használt bővítményeket, trükköket mutatja be, a legtöbb embernek ez éri meg a legjobban)
 • PROFI PLUSZ tagság: 44 900 Ft. (ez a tagság azoknak éri meg, akik több weboldalt szeretnének, szerteágazó funkciókkal)

Részletes tartalomjegyzék: WordPress oktatóanyagok tartalma

Az elmúlt ~7,5 év tapasztata alapján ez az idő bőven elegendő lesz arra, hogy az elfoglaltabb ügyfeleim (akik pl. sokat dolgoznak és/vagy mindig közbejön nekik valami, ami elvonja a figyelmet a tanulásról) is végigérhessenek a tananyagon anélkül, hogy plusz pénzt kellene fizetniük egy esetleges hosszabbításért.

A PROFI PLUSZ csomagot vásárlóknak pedig az eddigi 30 perc helyett mostantól 60 perces ingyenes SKYPE konzultáció keretében állok a rendelkezésükre.

Ha Te nagyon elfoglalt ember vagy, 9-15 hónap alatt akkor is könnyedén – saját kezűleg – felépítheted saját WordPress weboldaladat, illetve hozzászokhatsz annak napi/heti szintű használatához, és a használat közben felmerülő problémákat közösen meg tudjuk oldani.

Nézzük az elérhető WordPress oktatóanyagok összehasonlító táblázatát:

START csomag

14 900 Ft-tól
14 900 Ft-tól
 • Általános információk
 • Videók száma: 180 db
 • Alap hozzáférés: 9 hónap
 • Ár: 14 900 Ft
  (vagy: 19 900 Ft 15 hónapra)
 • Mihez férsz hozzá?
 • START csomag videói
 • -
 • -
 • Összesen: 180 videó
 • Mit garantálok még?
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Nagyfelbontású oktatóvideók
 • 12 éves webes, 7,5 éves oktatói tapasztalat
 • Csoportosítás témakörönként
 • WordPress telepítés (1x)
 • Értesítés újdonságokról
 • Tananyag fejlesztés
 • Kereshetőség, átláthatóság
 • Extrák
 • -
 • -
 • Tervezett extrák
 • -
 • -
 • -
 • -

PROFI tagság

29 900 Ft-tól
29 900 Ft-tól
 • Általános információk
 • Videók száma: 301 db
 • Alap hozzáférés: 9 hónap
 • Ár: 29 900 Ft
  (vagy: 39 900 Ft 15 hónapra)
 • Mihez férsz hozzá?
 • START csomag videói
 • PROFI tagság videói
 • -
 • Összesen: 301 videó
 • Mit garantálok még?
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Nagyfelbontású oktatóvideók
 • 12 éves webes, 7,5 éves oktatói tapasztalat
 • Csoportosítás témakörönként
 • WordPress telepítés (1x)
 • Értesítés újdonságokról
 • Tananyag fejlesztés
 • Kereshetőség, átláthatóság
 • Akciós személyes oktatás: -5%
 • Extrák
 • 30 perc SKYPE konzultáció
 • Egyedi letöltések!
 • Tervezett extrák
 • -
 • -
 • -
 • -

PROFI PLUSZ tagság

44 900 Ft-tól
44 900 Ft-tól
 • Általános információk
 • Videók száma: 494 db
 • Alap hozzáférés: 9 hónap
 • Ár: 44 900 Ft
  (vagy: 54 900 Ft 15 hónapra)
 • Mihez férsz hozzá?
 • START csomag videói
 • PROFI tagság videói
 • PROFI PLUSZ tagság videói
 • Összesen: 494 videó
 • Mit garantálok még?
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Nagyfelbontású oktatóvideók
 • 12 éves webes, 7,5 éves oktatói tapasztalat
 • Csoportosítás témakörönként
 • WordPress telepítés (1x)
 • Értesítés újdonságokról
 • Tananyag fejlesztés (EXTRA: ha valamit sokan kérnek, csinálok róla videót!)
 • Kereshetőség, átláthatóság
 • Akciós személyes oktatás: -10%
 • Extrák
 • 60 perc SKYPE konzultáció
 • Egyedi letöltések!
 • Tervezett extrák
 • Extra letöltések létrehozása: oldalépítgetőkhöz (Visual Composer, DIVI, Avada) letölthető sablonok, importálható elrendezések.
 • Skype ügyfélszolgálat
 • Skype tanfolyam
 • Grátisz személyes találkozó

Szívesen tanulnál tőlem?
Kattints a megrendeléshez, vagy ha még bizonytalan vagy, nézz körbe az oldalon a megrendelés előtt! Ha úgy egyszerűbb Neked, telefonon (06 70 623 8822) is hívhatsz, vagy e-mailben is érdeklődhetsz!

Olvasói kedvenc bővítmények

Szerző: Szűcs Ádám Kategória: Cikk, Hasznos lehet, Ingyenes videók, cikkek

Az előző cikksorozatom 2. részéhez érkezett egy hozzászólás, amelyben a szerző – Kuti István – kifejti, hogy melyek az ő kedvenc WordPress bővítményei (ezúton is köszönöm a hasznos hozzászólást!):

“Az én kedvenceim:

 1. Ajax Event Calendar – határidőnapló foglalási lehetőséggel
 2. Allow Php in Posts and Pages – A hírlevélküldőmből tudok paramétert átadni, így tudok névre szóló weboldalt készíteni
 3. CodeMirror for CodeEditor – ha turkálnom kell a wp kódokban, akkor ez nagy segítség: sorszámoz és “szintaktikailag színez”
 4. Contact Form 7 – Ezt Te is hasznélod
 5. Display Widgets – Te mást használsz erre a célra
 6. Inline Javascript Plugin – időnként a wp elrontja a js kódokat. Ilyenkor ez segít
 7. Login Logger – Ezt tőled tanultam
 8. Improved Plugin Installation – Mert lusta vagyok (van a google drive-on egy txt-m, ahol ezeket, amiket itt látsz feltettem)
 9. NextGEN Gallery – bemutattad
 10. Remove WP Version Everywhere – biztonsági okokból
 11. Save with Keyboard – mert lusta vagyok és szeretek ctrl+s -sel menteni oldal és bejegyzés tartalmakat. (Hátránya: teljes képernyős módban nem műx. Ha tudtok jobbat, érdekelne.)
 12. Sticky Manager – SEO szempontból hasznos kis plugin (október óta különösen)
 13. Search Meter – a keresőform használata nagyon kozkázatos! Ha nem jól keres valaki, akkor azt hiszi, hogy nincs meg az infó az oldalon és elmegy más oldalra. Ha viszont engedem a keresést, akkor nagyon hasznos infó a látogatók szokásairól.
 14. Spam Karma 2
 15. Widgets on Pages – Ha van olyan tartalom, amit több oldalra is szeretnék elhelyezni, de nem szeretnék minden oldalon módosítani, ha változás van, akkor klassz dolog ez. Html-ben célszerű megírni a widgetet és egy egyszerű [shortcode]-dal be tudom tenni.
 16. WP Keyword Link
 17. WP Most Popular – legnépszerűbb post-ok legyenek a widgetben. (ha egy védett oldalra teszem, akkor úgy tudok infót szerezni a látogatói szokásokról, hogy ők nem is látják. de hasznos lehet olyan oldalakon, ahol irányítani szeretném a látogatót.)
 18. WP Complete Backup – pofon egyszerű teljes mentés…
 19. WP Get – (paraméter átvétel php nélkül. a allow-php-in-posts-and-pages -szel összeakadhat)
 20. WP Table Reloaded – ezt te is bemutattad

Kuti István – Hírlevélküldő szoftver

Neked is vannak kedvenc WordPress bővítményeid? Ne habozz, mutasd be őket egy hozzászólásban!

A honlap cookie-kat használ. Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépen. Ha ezt nem szeretnéd, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookie-k tárolását, vagy zárd be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudod tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Bezárás