WordPress alapok: A Bővebben/Tovább gomb használata

Ha hosszú cikkeket írsz, bizonyára belátod, hogy a cikkek gyűjtőoldala egész hosszúra tud nyúlni. A „Bővebben” gomb pont ezt az esztétikai hibát hivatott kiváltani, emellett sokkal felhasználóbarátabb lehet a weboldalad cikkgyűjtő aloldala.

A szerkesztőfelületen található „Bővebben” gomb használatával egy átláthatóbb és szebb blogot kapsz, érdemes tehát használni.

Elolvasom!

WordPress mesterfogás: Egy oldalnak kétféle címet!?

Adott egy gyakori probléma, hogy az olyan kinézetekben, ahol felül van a menüsáv, nem „végtelenített” a megjeleníthető oldalak száma (kivéve ugye, ha legördülő menüről van szó), mint annál a fajta weboldal típusnál, ahol a menüsor az oldalsávon található. Mégis visszatérő kérés, hogy 8-10 menüpontot sűrítsünk be a kb. 5-7 menüpontra elegendő helyre.

Elolvasom!

5 ingyenes WordPress videó – kóstolj bele a tagságba!

Mielőtt megvásárolnád valamelyik WordPress videós tagságot, jogos elvárás, hogy a videókba bele tudj nézni, hogy ne zsákbamacskát vegyél. Következzen most 5, ingyenesen megnézhető videó: Contact form – a könnyebb kapcsolattartás …

Elolvasom!

WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.