Goldenblog 2011: 20. hely!

Lezárult a Goldenblog 2011 közönségszavazása, amelyen a WordPress videók oldal a 20. helyet szerezte meg az IT kategória 72 indulója között.

Mindenkinek köszönöm aki rám szavazott!

Ahhoz képest, hogy az előttem végző weboldalak egy részének milyen iszonyatos látogatottsága van az én weboldalamhoz képest (hiszen pl. többeket érint pl. az iPhone, mint a WordPress), illetve milyen rajongótáborral rendelkeznek, nem gondolom rossznak ezt a 20. helyezést.

Az előttem végzők rajongói tábora:

A végeredmény:

ELŐZMÉNY: Szavazz a WordPress videó blogra, és nyerj tagságot!

2011. augusztus 10-én írtam az alábbiakat:

Idén a WordPress videók blogot beneveztem a Goldenblog versenyére, amely a magyar blogvilág egyik legismertebb és legelismertebb versenye. Remélem eddig rengeteg hasznos információt találtál a weboldalamon, ezért most egy kis segítséget kérek! Szavazz rám!

Ha szavazol, és a szavazás tényét elküldöd nekem egy-egy Print Screen segítségével, nyerhetsz! Ha a közönségszavazáson benne lesz a WordPress videók blogom az első tízben, akkor a print screent küldők között kisorsolok egy 3 hónapos tagságot!

Hogyan szavazz, és pályázz a tagságra?

  1. Nyisd meg a https://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=1553 URL-t. (Frissítés: törölték az évekkel ezelőtti linket, így már nem él a link)
  2. Lépj be a FB azonosítóddal.
  3. Szavazz, majd hagyd, hogy a szavazásról kikerüljön a FB üzenőfaladra az értesítés!!
  4. Küldd el ide a Print Screent: info [kukac] wordpress.video.hu. A Print Screen tartalmazza az alábbi videó alatt látható képen megjelölt dolgokat, ne legyen szerkesztve, ne legyen semmi kitakarva! Az e-mail tárgya legyen: „Goldenblog szavazás 2011” – idézőjelek nélkül. Semmi más ne legyen pluszban az email tárgyában, illetve ettől ne is térjen el, mert ha bekerül a blogom a legjobb 10-be a közönségszavazáson, az e-maileket erre a tárgyra fogom leválogatni a sorsoláshoz, így kizárólag csak azok az emailek vesznek részt a sorsoláson, akik ennek az egyszerű feltételnek megfelelnek! Ha a blogom bekerül a közönségszavazás első 10 helyezettje közé, akkor természetesen lesz sorsolás, amelyről lesz fent videó itt az oldalon.

Ha elakadnál, itt egy videó a szavazás menetéről:

A kép, amit feljebb említettem:

Ilyen legyen a Print Screen
Ilyen legyen a Print Screen

Előre is köszönöm a szavazatokat!

 

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

“Goldenblog 2011: 20. hely!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Érdekes dolog, hogy az iPhone-al, Androiddal és általában a mobilokkal kapcsolatos oldalak mennyire tarolnak…
    Vajon miért?

  2. Lehet, hogy azért, mert telefonja mindenkinek van, és talán ezek, az új csúcsmobilok bonyolultabbak, mint az elődeik, így többen keresgélnek a neten, és találnak rá ezekre a weboldalakra.

    És természetesen a top10 weboldalakon rengeteg hasznos tartalom is található, amelyek nélkül nem lenne rajongótáboruk sem.

  3. Gratulálok!

    Jól értem: az első helyezett a lájkolók 25 %-ától kapott szavazatot. A 7. pedig csak 0,4 % tól?

    Szerintem a szavazók többsége nem tudja, hogy milyen hasznos ez a blog, mert ők (több mint 99 %-ban) biztos nem használnak wordpresst.

    Azt kívánom:
    Legyen neked 32 ezer feliratkozód, és akkor könnyebb lesz a helyzeted. 🙂

  4. Igen, jól! Nem mindenhol minőségi emberek hozzák össze a nagy lájk-tömeget, illetve nem biztos, hogy minden ellenfél mindent megtett azért, hogy a nagy rajongótáborral járó előnyöket kiaknázza.

    Köszönöm! 🙂

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.