Változtasd meg a felhasználóid nevét!

Az előző cikkben bemutattam, hogy hogyan tudod megváltoztatni a saját WordPress felhasználónevedet, most azt mutatom be, hogy mi a teendő akkor, ha nem a saját, hanem az egyik regisztrált tagod nevét szeretnéd megváltoztatni.

1. A tárhelyszolgáltatód által megadott linken lépj be az előre beállított neveddel és jelszavaddal a PhpMyAdmin felületére, majd válaszd ki a weboldaladhoz tartozó adatbázist.

2. Bal oldalon láthatod az adatbázisban található táblákat, és a jobb oldalon található gombokkal tudod szerkeszteni az egyes elemeit.

3. Keresd ki a „táblaelőtagod_users” nevű táblát, és kattints a „Tartalom” gombra. Ilyesmit kell látnod, a használt PhpMyAdmin verziótól függően:

Tartalom
Tartalom

4. Az „user_login” oszlopban látod a felhasználókat, itt ki kell keresned a szerkeszteni kívánt felhasználót, és a felhasználónév előtti ceruza ikonra (Szerkesztés) kell kattintani.

Felhasználók

5. Az alábbi képen jelölt helyen változtasd meg a felhasználónevet, és kattints az indítás gombra! Ezzel készen is vagy, innentől kezdve az új névvel tud belépni a felhasználód!

A módosítás
A módosítás

6. Az adott felhasználónak ne felejts el szólni a módosításról, mert nem fog tudni belépni az oldaladra a régi nevével. Valamint azt is mondd meg neki, hogy a becenevét módosítsa (ha az megegyezett az eredeti nevével) a profilja alatt!

Cikkértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozz fel az értesítőre!

Szólj hozzá!


WordPress segítséget keresel?

Kérj díjmentes árajánlatot!

Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.